Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 41 m² bez realitkyTrpínky, Vyškov - Vyškov, Jihomoravský kraj

Trpínky, Vyškov - Vyškov, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 700 Kč

+ Vratná kauce9 700 Kč


Pronajmu zrekonstruovaný větší 1+1 na ulici Trpínky Vyškov v klidné lokalitě (41,1m2 ). Byt je ve 4. patře čtyřpodlažního domu s výtahem a prostorrným balkónem s výhledem na město. Hledám slušnou osobu nebo pár, který je ochotný užívat a udržovat byt v čistotě. Jádro bytu je zděné. Koupelna je nová a vybavená se sprchovým koutem a pračkou. Kuchyňě je vybavena sektorovou linkou a kombinovaným sporákem. V kuchyni je vestavěná spižírna. Lednice stůl a židle jsou součástí. V předstíni je věšák s botníkem a šatní skříň. Obyvatelný pokoj s balkonem má nový koberec vstup pro koax a přípojku k internetu. Je zde menší stěna s tv a postelí (vabavení se dá odstranit). Pokoj má prosklené dveře do chodby. Obědvě místnosti mají plastová okna s novými kovovými žaluziemi. Na chodbě je botník. Menší sklep je také k dispozici. Ulice Trpínky je slepá a jednosměrná ulice, s parkováním není problém.; tudíž ze strany kuchyně je slyšet minimální provoz. Obyvací pokoj je situován do zahrad a má pěkný výhled na město. Byt je slunný a velice pěkný. Kauce předem se vybírá v ceně jednoho nájmu. Veškeré náklady jsou zahrnuty v ceně. Náklady na byt a spotřeba jsou nastaveny na jednu osobu. Možnost nastěhování od června. Cena 9700,- jedna osoba - dvě osby 10. 053,- Kč a ostatní dotazy a domluvy osobně.

I offer renovated apartment 1 +1 in the street Trpínky Vyškov in a quiet location. The house is a 4-floors apartment situated on the 4th floor with the elevator. The apartment has 41.1 square meters and has a large spacious balcony with a nice view to the city. Looking for a decent person who is willing to maintain and use this renovated apartment. . The bathroom is new with shower and wash machine. The kitchen is equipped with a sector unit with lighting and new electro-gas cooker. The kitchen has a built-in pantry. In hall is a cloth hanger with shoe rack and wardrobe. Habitable room with balcony has new carpet entrance for coax and for wi- fi. The room has a glass door to the hallway. Both rooms have windows with new metal blinds and lighting. THE POSSIBILITY TO CHANGE THE BED AND BRING SOME WARDEROBE. A samll cellar is available downstair. Street Trpínky is one ways and quite with easy parking. The living room is situated ito the gardens view and has a nice view of the city. The apartment is sunny and very nice. A rent deposit in advance is selected. All costs are included in the price. The cost of the apartment and consumption is set to 2 persons. Available from June.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu329808
Dispozice1+1
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.