Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 180 m² bez realitkyAkátová, Sulice - Sulice, Středočeský kraj

Akátová, Sulice - Sulice, Středočeský krajVybaveno
Cena5 510 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 000 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Více info zde: http://dum-na-prodej.webnode.cz/

Nabízíme novostavbu rodinného domu 4+kk spolu s technickým skladem a zastřešeným parkovacím stáním pro dvě auta na pozemku 779 m2 v obci Želivec na Mandavě.

Rodinný dům je přízemní s úložným prostorem v podkroví. Kolaudace duben 2014. Jsou hotové základy pro plot vpředu, pletivo kolem pozemku je hotové. Po vstupu přes zádveří pokračuje velká chodba, ze které je vstup do všech dalších místností. Na jižní stranu orientovaný dětský pokoj, dále samostatné WC, dále koupelna s dalším WC. Na SV straně se nachází další dětský pokoj, dále na SZ straně je ložnice. Na J a JZ straně se nachází velký 52 m2 obývací pokoj s kuchyní a samostatnou spíží. Technický sklad má samostatný vchod z parkovacího stání.

Dům je vytápěn plynovým kotlem a krbovými kamny s možností změny na krbová kamna s výměníkem.

Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči - myčka, lednice s mrazákem, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, odsavač par. Dřez je bílý zn. Franke. Obklady a dlažba v koupelně jsou španělské. Návrh koupelny ze studia Perfecto design.

Přímo v obci je školka s dostatečnou kapacitou dětí. Inženýrské sítě: plyn, vodovod, elektřina, kanalizace, telefon. Ve vzdálenosti 300m od domu je zastávka PID autobusu č. 337, 339 a 335. Dobrá dostupnost do Prahy na obchvat i dálnici D1. Bus na stanici Budějovická za 30 minut, autem na Chodov za 15-20 minut. V okolí množství lesů, zámky Konopiště a Štiřín s místním golfovým klubem. RK nevolat, máme případně realitní makléřku v rodině. Cena může být k jednání za určitých podmínek

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu330411
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha180
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.