Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 92 m² bez realitkyVestavěná, Praha - Záběhlice

Vestavěná, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 900 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Praha 4 - Spořilov, ul. Vestavěná (rodinné domy). Pronajmu pěkný podkrovní byt 3+kk o velikosti 92m2, s balkonem a výhledem na Prahu a zeleň. Byt je v bytovém domě se 2 bytovými jednotkami. Vchod do bytu je přes samostatné centrální schodiště. Orientace bytu je na jih. V bytě jsou plovoucí podlahy a dlažba. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou vč. el. sporáku, myčky a lednice. V obývacím pokoji jsou krbová kamna na dřevo. V pokojích velké šatní skříně. Všechny pokoje jsou neprůchozí. V každém pokoji je připojení na TV, internet a kabelovou televizi. Druhé WC s umyvadlem je samostatně. Byt se vytápí centrálním plynovým kotlem pro celý dům. Vybavení bytu dle dohody. K dispozici je komora na uskladnění kočárku nebo lyží. Veškerá občanská vybavenost, MHD, metro Roztyly a les je do 10min. chůze. Zdarma wifi a základní TV programy. Parkování zdarma okolo domu. Bez psů a koček. Vytápění 40Kč/den, voda a elektřina je měřitelná dle spotřeby. Cena nájmu 17900 Kč/měs. Kauce 20000 Kč. Volné od 1.5.2020. RK NEVOLAT A NEPSAT.

Praha 4 – Spořilov, Vestavena street, among family houses. Apartment is located close to subway station. Rent a nice, bright apartment with three rooms plus kitchen corner, total 92 m2, with balcony and views of the city and greenery. The apartment is in a residential building with 2 residential units, all after complete reconstruction. Entrance to the apartment is via a central staircase. Orientation apartment is south and east. The apartment has laminate flooring and tiles. Kitchen is equipped with kitchen cabinets incl. el. stove, dishwasher and refrigerator. Living room has a wood stove. All rooms have separate entrance. Each room is connected to the TV, internet and cable television. There is a nice bathroom and another rest room. There is a central gas boiler for the whole house. There is a storage for storing the stroller or ski. Public transport, subway station Roztyly and the forest is within 10 min. walk. The rent includes internet for home use, basic TV programme, waste and free parking at the house. No pets. Heating 40Kč per day. Water and electricity are measurable. Rental price 18800CZK / month. Deposit 18800,-CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu332314
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha92
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.