Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 35 m² bez realitkyBezručova, Chomutov - Chomutov I, Ústecký kraj

Bezručova, Chomutov - Chomutov I, Ústecký kraj
Měsíční nájemné5 300 Kč

+ Poplatky za služby450 Kč
+ Vratná kauce10 600 Kč


Dlouhodobě pronajmu 1+1 v CENTRU Chomutova. Budova po celkové revitalizaci, nový výtah, vchod, zateplení, plastová okna, byt po částečné rekonstrukci. V bytě plovoucí podlaha, místo pro pračku, koupelna po úpravách s malou vanou (jádro není zděné), klidný vchod, pěkný výhled do parku, nutné vidět. K bytu náleží sklepní kóje. Veškerá občanská vybavenost v okolí. Kauce 2 měsíční nájem. Volný od 28.3.2018. Prohlídka dle dohody.

Max. pro dva slušné pracující nájemce - nekuřák.

Poplatky jsou uvedeny pro jednu osobu - voda, teplo, společnou elektřinu, výtah atd. - nezahrnují elektřinu a plyn, kterou si nájemce převádí na sebe.

RK prosím nevolat.

Long term rental of 1 +1 in CENTER of Chomutov city. Building after total revitalization, new lift, entrance, insulation, plastic windows, apartment after partial reconstruction. In the apartment there is a floating floor, a place for washing machine, a bathroom after treatments with a small bath (the core is not bricked), a quiet entrance, nice view to the park, it is necessary to see. The apartment has a cellar. All civic amenities nearby. Deposit 2 monthly rent. Available from 28.3.2018. Visit by arrangement.

Max. for two decent working tenants - non-smoker advantage.

Charges are for one person - water, heat, common electricity, lift, etc. - do not include electricity and gas that the tenant transfers to himself.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu333991
Dispozice1+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha35
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.