Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 101 m² bez realitkyPod Harfou, Praha - Vysočany

Pod Harfou, Praha - VysočanyMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 11 m² • Sklep 5 m² • Terasa 17 m²
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby7 500 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce70 000 Kč


Nabízím k pronájmu >> MEZONETOVÝ BYT 4+KK (řadový domek) v klidném uzavřeném atriu rezidence Nová Harfa v Praze 9 Vysočany u Rokytky. Dům má dvě předzahrádky s terasou, dva balkony a dvě garážová stání a komoru. Přístup je omezen čipem, v areálu 24h ostraha.

V přízemí prostorná společenská část se vstupem na předzahrádky, v patře dostatek soukromí pro všechny členy rodiny. Všechny obytné místnosti mají vstup na balkon nebo terasu.

1.NP: Prostorný obývací pokoj propojený s halou a kuchyní (45 m2), komora, zádveří, samostatná toaleta s umyvadlem, dvě terasy se zahradou přístupné z kuchyně a obývacího pokoje.

2.NP: tři neprůchozí pokoje a koupelna přístupné z haly - hlavní ložnice (14 m2) s vestavěnou šatnou a vstupem na balkon, dva pokoje (10 m2, 10 m2) se vstupem na společný balkon, koupelna s vanou, toaletou a umyvadlem, přípojka pro pračku.

Interiér 101 m2, balkony 11 m2, zahrady s terasami 55 m2, 2 garážová stání.

V bytě je kuchyňská linka na míru v matném laku vybavena vestavěnou indukční varnou deskou, multifunkční pečící troubou a myčkou nádobí, vše zn.Siemens. Podlahy jsou dřevěné a dlažba. Dostatek úložných prostor – v bytě komora, 3 vestavěné šatny, 1 samostatná šatní skříň. Vytápění dálkovým teplem, možnost připojení pevného internetu od UPC, v domě STA.

V areálu Albert, kavárny, restaurace, hřiště, za domem vede cyklostezka s in-line dráhou, podél říčky Rokytky parky Zahrádky, park Podviní s lanovým centrem, bobovou dráhou, Hořejší rybník, Kyjský rybník...

Velmi dobrá dopravní dostupnost - autem do centra cca 15 minut, do 5 minut poliklinika, škola, školka, anglické gymnázium, nákupní galerie Harfa, Fénix, bazén, sportovní kluby, multifunkční Aréna, kulturní centrum Gong,.... tramvaj 2 minuty chůze.

K DISPOZICI OD 30.11.2023.

Nájemné 35.000,- Kč měsíčně, zahrnuje 2 garážová stání.

Poplatky za služby domu a zálohy na vodu, vytápění 7.500,- Kč, elektřina cca 2.000,- Kč měsíčně, nebo převod na nájemce. Jistota (kauce) 2x nájem. Smlouva na 1 rok s možností prodloužení.

Looking for a beautiful apartment with garden in a quiet area of Prague 9 – Vysočany? Very nice bright and spacious 4 rooms (4 + kk ) with a total floor area of 101 m² + 66 m² terraces and gardens in a quality building with lift in the private residential komplex Nová Harfa. Apartment is situated on the 1st and 2nd of the two-storied villa. Spacious living room with equipped kitchenette (Siemens appliances) and gardens with terraces and separate toilette with entrance hall and utility room in the first floor, three bedrooms, bathroom with bath and balconies on the second floor. The apartment is offered unfurnished including fitted kitchen with appliances and three wardrobes. Other equipment can be negotiated with the owner. High standard of the apartment – wooden flooring, high quality tiles. You can relax after a hard day on the spacious terraces with the entrance to the living room. Childrens playground in the area, bike path, a stream with woods behind the house. Parking in the underground garage of the house for 2 cars and cellar included in price. Location with good transport links to the city center (car, tram 15min), by tram 8 min to metro line B Palmovka or by bus to Vysočanská or metro line A Skalka. For a viewing or more information, please contact the owner. 1 year contract with extension option. Available upon agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu334467
Dispozice4+kk
Dostupné od30. 11. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha101
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 17 m²
Sklep 5 m²
Výtah
Předzahrádka 55 m²
Balkón 11 m²
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPodkovářská
🚶 362 m (4 min)
PoštaPraha 93
🚘 2 231 m (5 min)
ObchodAlbert
🚶 189 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 779 m (4 min)
RestauraceLa Rocket
🚘 1 463 m (3 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 648 m (8 min)
ŠkolaCOPTH
🚘 951 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 883 m (5 min)
SportovištěBilliard klub Kolbenka
🚘 3 407 m (7 min)
Hřiště
🚶 21 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.