Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyV olšinách, Praha - Strašnice

Rezervováno
V olšinách, Praha - StrašniceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Pronájem bytu 2+kk, V olšinách, Praha 10 Strašnice.

Nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt o výměře 48 m² s dispozicí 2+kk ve 2.NP řadového cihlového bytového domu. Byt byl kompletně zrekonstruován (nová okna, podlahy, vytápění, koupelna, WC, kuchyňská linka). Dům je po částečné rekonstrukci – fasáda, zateplení, stoupačky, střecha, sklepy. V bytě se nachází chodba, samostatné WC, koupelna, ložnice/obývací pokoj a kuchyně s jídelnou. Byt je velmi klidný a slunný – orientován na jih do vnitrobloku se zelení. Výborná dostupnost do centra - přímo u domu se nachází tramvajová zastávka Průběžná, v docházkové vzdálenosti je stanice metra A Strašnická. V místě je veškerá občanská vybavenost. K bytu patří i sklepní kóje 2 m².

Zařízení bytu zahrnuje kuchyňskou linku s el. spotřebiči (myčka, sklokeramická deska, digestoř, trouba, lednička s mrazákem), pračku v koupelně a vestavěnou skříň v ložnici.

Měsíční poplatky činí cca 2500 Kč za služby a energie.

Volný ihned.

We rent a partly furnished flat (2 + kk) in V olšinách street, Prague 10, Strašnice. The total area of the flat is 48 square meters. It is located on the second floor of a brick apartment building. The apartment was completely renovated (new windows, flooring, heating, bathroom, toilet, kitchen). The house has been partially renovated - facade, insulation, pipes, roof, basement. The apartment has a hallway, separate WC, bathroom, bedroom / living room and kitchen with dining area. The kitchen has an electric hob, oven, fridge, freezer and dishwasher. The bathroom has a tub and washing machine. There is a build-in wardrobe in the bedroom. The apartment is very quiet and sunny - south facing (courtyard with greenery). Excellent access to the center - right at the house there is a tram stop Průběžná, within walking distance there is a metro station Strašnická (A). The place has all the amenities. The apartment includes a cellar 2 m². Available now.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu336078
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Plocha48
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPrůběžná
🚶 75 m (1 min)
PoštaPraha 105
🚶 743 m (9 min)
ObchodAlbert
🚶 424 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚶 495 m (6 min)
RestauraceStrašnická Mincovna
🚶 99 m (1 min)
LékárnaBENU
🚶 109 m (1 min)
ŠkolaZŠ Gutova
🚶 463 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Omská
🚶 580 m (7 min)
SportovištěGutovka
🚶 439 m (5 min)
Hřiště
🚶 359 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.