Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyArbesovo náměstí, Praha - Smíchov

Arbesovo náměstí, Praha - SmíchovMHD 1 minuta pěšky
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby4 200 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Ihned k dispozici prostorné světlé 2+kk s krásným výhledem do parku Arbesova náměstí, lokalita 5 min pěšky od stanice metra Anděl, nákupního centra Nový Smíchov, Petřína, Malé Strany a Kampy, 10 min pěšky od Národního divadla. Výborná dopravní dostupnost - zastávka 4 tramvajových linek a dvou nočních. Světlá čtvercová ložnice v rohu domu s okny na dvou stěnách do Arbesova náměstí a Štefánikovy 27m2. Obývací pokoj s okny do Arbesova náměstí také čtvercový 27m2. Celý byt je velmi světlý, jelikož výhled do Arbesova náměstí směřuje na jih. Kuchyňský kout 6m2 vybavený kuchyňskou linkou a plynovým sporákem s elektrickou troubou. V pokojích parketová podlaha, v kuchyňce, předsíni a koupelně dlažba. Koupelna s toaletou a vanou 2m2. Předsíň 2m2. Byt je v 1. patře bez výtahu. Nájemní smlouva na rok s možností dalšího prodloužení. Poplatky jsou 1200 Kč za osobu a měsíc a obsahují vodu, odvoz odpadu, společnou elektřinu v domě, úklid domu a údržbu komínů. Nezahrnují elektřinu a plyn (pouze plynový sporák) v bytě a vytápění. Poplatek za vytápění je 3500Kč měsíčně a je hrazen spolu s nájmem. Byt je napojen na centrální vytápění plynovým kotlem. Ohřev vody elektrický boiler. Spotřebu elektrické energie a plynu v bytě hradí nájemík přímo dodavateli (PRE a PPAS). Byt není vybaven nábytkem, lednicí a pračkou, fotky s nábytkem jsou přidány pouze pro představu vzhledu se zařízením. Pronájem přímo od majitele. Dům byl postaven v 19. století - energetická třída G. V přízemí domu se nachází prodejna Tesco expres. Smlouva na jeden rok s možností dalších prodloužení, kauce 35000Kč. Celkové náklady na byt jsou: 17 500Kč nájemné+1200Kč poplatky na osobu a měsíc+3500Kč centrální vytápění+cca 1200Kč elektřina v bytě placená přímo PRE+ cca 300Kč plyn placený PPAS+v případě zájmu 400Kč internetové připojení v bytě.

Cosy appartment with lot of light 2+kk directly on Arbesovo náměstí immediately for rent. Located 5 min walk from underground station Anděl, shopping center Nový Smíchov, Petřín, Malá Strana and Kampa. First floor without an elevator. In the apartment is a bedroom with wooden floor in the corner of the house with windows on two walls to Arbesovo náměstí and Štefánikova street. Living room with wooden floor and view to Arbesovo náměstí. Both rooms are of a square shape and 27m2. Nice view from both into a park southern direction with lots of sunlight. Kitchen corner next to the living room with tiles, kitchen unit with a gas cooker. Bathroom with toilet and a small hall. Contract for one year with a possibility of prolongation. Fees are 1200 czk per person and month and include payments for water, waste disposal, common electricity in house and cleaning of the house. In the apartment is a central heating with costs of 3500Kč per month. The fees don't include electricity and gas(only the cooker) in the apartment which is paid directly to the delivery company (PRE and PPAS. Deposit 35000Kč. The appartment is not furnished, without a washing machine and fridge. The photos with furniture are only for better illustration how the appartments looks inhabited. Complete costs: 17 500Kč rent+1200Kč fees per person and month+3500Kč central heating+cca 1200Kč electricity and 300Kč gas in the flat paid directly to the delivery company+internet connection in the flat in case of your interest 400Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu33641
Dispozice2+kk
Dostupné od18. 1. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední
Užitná plocha65
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDArbesovo náměstí
🚶 86 m (1 min)
PoštaPraha 5
🚶 218 m (3 min)
ObchodTesco
🚶 24 m (0 min)
BankaČSOB
🚶 73 m (1 min)
RestauraceMie Frais
🚶 80 m (1 min)
LékárnaNeopharm
🚶 114 m (1 min)
Škola
🚶 227 m (3 min)
Mateřská školaŠkolička Domeček
🚶 280 m (3 min)
SportovištěLokal Blok
🚶 539 m (6 min)
HřištěKinská - Dolní Brána
🚶 367 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.