Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 255 m² bez realitkyPráčská, Praha - Záběhlice

Práčská, Praha - Záběhlice
Měsíční nájemné299 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Sleva: Nabízím pronájem obchodního prostoru, který lze využít jako prodejnu potravin, restauraci, lékárnu, vzorkovou prodejnu apod. Jedná se o přízemní prostor, o rozloze 255 m2, s výlohami kolem dokola celého prostoru, se dvěma vstupy a s možností rozdělení na 2 samostatné prostory. Jedná se o prostor vybudovaný v rámci bytové výstavby (cca 220 jednotek), přímo u domu je stanice autobusu Záběhlická škola, přímo naproti tomuto projektu je velké sídliště. Zajímavostí je, že nejbližší supermarket, večerka, či restaurace se nachází několik stanic autobusem, což zvyšuje prestiž tohoto obchodního prostoru.

Cena je 299,-Kč/1 m2 + DPH, při rychlém jednání sleva, nájemní smlouvu je možné uzavřít minimálně na 5 let, neplatíte odstupné, ani provizi, pouze vratnou kauci 3 měsíční nájmy. Výslovně si nepřeji být kontaktován zprostředkovateli. Sdělte mi Vaše tel. číslo, ozvu se Vám co nejdříve. Email: pronajem.prodejny@atlas.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu336484
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha255
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.