Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyJílová, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Jílová, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč


Termín prohlídek úterý 20.8.2019 od 17:30, konkrétní čas si domluvte na lenka.mikulickova@gmail.com prosím. Pronájem bytu 2+1 v Brně Štýřicích, ulice Jílová. Pokoje jsou neprůchozí, ideální pro pár nebo spolubydlení 2 osob. Panelový dům, nová okna, jinak bez rekonstrukce. Vybaven nábytkem, lednice, sporák, nová pračka. Skvělá lokalita a dostupnost MHD (zastávka Celní a Vsetínská). V těsné blízkosti Albert, Lidl, fitness centrum Průvan. Byt má balkón s výhledem na Petrov a Špilberk. Bezproblémové parkování. Volný od 1.9.2019. Cena 14.000,- pro 2 osoby vč. energií a internetu. Kontakt lenka.mikulickova@gmail.com. Ne RK prosím. Děkuji

You can see the flat only on Tuesday 20 from 17:30. Please contact lenka.mikulickova@gmail.com for appointment.

Flat 2+1 for rent on Jilova 39 street, Brno -Štýřice. Siutable for couple or 2 flatmates. For 14.000,-/month you will get fully furnished flat, all taxes included & wifi. Flat has balcony with a nice view. Good location, Albert, Lidl and fitness 5 mins by walking. Very good connection to city center, trams 6, 5, 2, 8. Tram stop Celni and Vsetinska. No problem with parking. Flat is free from September 2019. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu341023
Dispozice2+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.