Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyRokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice, Liberecký kraj

Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice, Liberecký krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné6 800 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Pronajmu zrekonstruovaný byt 1+kk v Rokytnici nad Jizerou – kuchyň s obývákem, předsíň, WC + koupelna, lyžárna, sklep, parkování u objektu. Obytná plocha celkem 36 m2. Nová kuchyň se zabudovanou troubou a lednicí, spižní skříň, digestoř, WIFI možno, kabelová TV možno, sádrokartonový podhled se zapuštěným osvětlením, nové radiátory, nové dveře, topení centrální – tepelné čerpadlo. Okna izolační trojskla, podlaha plovoucí a dlažba. Byt světlý, orientovaný na jih.

Byt je v 1. patře pěkného cihelného domu s udržovaným okolím – sekání trávy a uklízení sněhu zajištěno správcem. Bonus je venkovní posezení a malé dětské hřiště, potok, celoroční dobrá přístupnost, 350 m je zastávka BUS i SKIBUS. Čistý nájem 8.000,- Kč/měs., k tomu služby (pro 1 osobu cca 1 600,- Kč vč. centrálního topení, další osoba + 500,- Kč). Parkování u domu. Vhodné pro max. dvě osoby / případně s dětmi. Zvíře pouze po domluvě. 


Nutné složit vratnou dvouměsíční kauci. Nutné reference a fin. zabezpečení. Byt volný od 1. 2. 2021. V bytě je zvlášť elektroměr a elektrika je psaná na nájemníka, je tedy nutné počítat ještě s cenou elektriky.

For rent a renovated apartment 1 + kk in Rokytnice nad Jizerou - kitchen with living room, hallway, toilet + bathroom, ski room, cellar, parking by the object. Living area in total 36 m2. New kitchen with built-in oven and refrigerator, pantry, hood, WIFI possible, cable TV possible, plasterboard ceiling with recessed lighting, new radiators, new doors, central heating - heat pump. Insulating triple glass, floating floor and tiles. The apartment is bright, oriented to the south.

The apartment is on the 1st floor of a nice brick house with maintained surroundings - mowing the grass and cleaning the snow provided by the landlord. Bonus is outdoor seating and a small playground, stream, good access all year round, 350 m is a BUS and SKIBUS stop. Net rent CZK 8,000 / month, services (for 1 person approx. CZK 1,600 incl. Central heating, another person + CZK 500). Parking by the house. Suitable for up to two people / possibly with children. Animal only by arrangement.

It is necessary to pay a refundable two-month deposit. Necessary references and financial security. Apartment available from February 1, 2021. Electricity is extra and contract is made directly between tenant and provider.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu341669
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníGeotermální
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 5 minut pěšky
Sklep
Předzahrádka 500 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDRokytnice nad Jizerou, hostinec
🚶 410 m (5 min)
PoštaRokytnice nad Jizerou 1
🚘 2 003 m (2 min)
ObchodHruška
🚘 1 728 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 988 m (3 min)
RestauraceRestaurace autokemp Zátiší
🚘 2 281 m (4 min)
LékárnaMoje lékárna
🚘 2 479 m (3 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola
🚘 2 216 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 2 322 m (4 min)
SportovištěSkiareál Kamenec
🚘 2 967 m (5 min)
Hřiště
🚘 2 309 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.