Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 37 m² bez realitkySídlištní, Praha - Lysolaje

Sídlištní, Praha - LysolajeČástečně vybaveno
Cena1 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 431 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízíme k prodeji krásný světlý byt (37m2) ve třetím podlaží kvalitní cihlové novostavby (z roku 2002). Okna i balkón jsou orientovány na jihovýchod do parkově upraveného vnitrobloku, což pomáhá udržet příjemné vnitřní klima v horkých letních i studených zimních měsících. Prostorný obývací pokoj je možno rozdělit dřevěnou stahovací stěnou na dvě samostatné místnosti. V ceně je také obsažena vestavěná kuchyňská linka se spotřebiči a jídelní barový pult, které tvoří vybavení kuchyňského koutu, a velký sklep (3m2) s regály. Byt se nalézá v klidné přírodní lokalitě na rozhraní Lysolají a Suchdola, obklopené lesními rezervacemi Divoká Šárka, Údolí Únětického potoka a Roztocký háj, které jsou vhodné pro různé formy relaxace (od procházek až po cyklovýlety). Blízkost areálu České zemědělské univerzity zajišťuje nadstandardní občanskou vybavenost: kromě množství restaurací a kaváren jsou k dispozici veřejnosti přístupná sportoviště (např. tenisové kurty, krytý bazén, hřiště s běžeckou dráhou, apod.) a pohodlné spojení do centra – ze zastávky Kamýcká, vzdálené přibližně 80 metrů od domu, jezdí autobusové linky v průměru každých 5 minut (o víkendu 15) na 10 min. vzdálenou Dejvickou (konečná metra A).

Direct owner offers a beautiful flat (37m2) in a quiet area of Prague 6 for 2000000 CZK (negotiable). The price includes a balcony (4m2), cellar storeroom (3m2), parking slot and fitted kitchen. Please contact me for more details.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu342253
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha37
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.