Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyBořivojova, Praha - Žižkov

Bořivojova, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč


Nabízíme k pronájmu v r. 2011 kompletně zrekonstruovaný podkrovní byt 2+kk o celkové užitné ploše 45 m2 v klidné části Žižkova. Byt sestává z předsíně , koupelny s wc , vanou a bidetem , velkou obývací místnosti s kuchyňským koutem , prostorným patrem na spaní a menším pokojem pro hosty nebo studio.

V celém bytě je položena plovoucí podlaha. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou s elektrickou varnou deskou, troubou a ledničkou. Jinak je byt nezařízený. Vchodové dveře mají bezpečnostní provedení, včetně trezorového zámku. Domácí telefon napojen na automatické otevírání domovních dveří hlavního vchodu. Topení a ohřev vody je zajišťován plynovým kombinovaným kotelem. Velmi úsporné!

Byt se nachází ve 4. patře celkově zrekonstruované cihlové budovy s výtahem. V domě byly zachovány původní prvky jako zábradlí, štuky, schodiště.

V blízkosti je velmi dobrá dostupnost na MHD Jiřího z Poděbrad nebo v ul. Seifertova – zastávka Husinecká - Lipanská. V blízkém okolí nemovitosti se nacházejí Riegrovy a Mahlerovy Sady. Veškerá občanská vybavenost k dispozici. Možnost zřízení parkovací karty pro parkování před domem. Menší zvířata povolena.

Měsíční nájem 11.000 + 800 kč/osobu paušální poplatky za služby v domě (vodné,stočné, úklid domu, odvoz odpadu, elektřina domu, provoz výtahu). Individuální spotřeba elektřiny a plynu není ve službách zahrnuta. Nájemce převádí na sebe plynoměr i elektroměr. Jen občané EU nebo s trvalým pobytem v republice.

Byt je volný od 1.11.2014. Prohlídky možné od 21.10.2014.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu342646
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha66
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.