Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 820 m² bez realitkyLibeřská, Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský kraj

Libeřská, Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský kraj
Cena1 560 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 078 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prodám výborně situovaný a orientovaný pozemek o velikosti 820 m2 (20x40m). K pozemku zavedeny veškeré inženírské sítě (voda, ele., plyn, kanalizace). Hotovy jsou i příjezdové komunikace (silnice, chodniky) a pouliční osvětlení.

Popis Lokality:

Obec Radlík leží v čisté, nezničené přírodě s krásnými loukami a převážně jehličnatými lesy, které musí nutně zaujmout každého milovníka lesů a příznivce dlouhých procházek. Bezprostřední blízkost lesa, velmi klidné a malebné prostředí, kompletní občanská vybavenost, skvělá dostupnost do Prahy. To jsou jen některé přednosti této bezesporu jedinečné lokality ležící pouhých 18 km východně od hlavního města. Dopravní dostupnost do Prahy je pouhých 25 minut jízdy autem. Spojení taktéž umožňuje MHD od stanice metra Budějovická - (linka č. 332 jedoucí přes Vestec, Jesenici a Psáry). Přijeďte se podívat, na Radlíku se Vám bude líbit.

Čtyři minuty autem od pozemku v lokalitě Radlík je v obci Chotouň upravovaný lyžařský areál se třemi vleky, umělým zasněžováním a osvětlením pro večerní lyžování? www.vlekychotoun.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu343096
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha820
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.