Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 246 m² bez realitkyKomenského, Bučovice - Bučovice, Jihomoravský kraj

Komenského, Bučovice - Bučovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 391 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodej nízkoenergetického rodinného domu 5+1 s dvojgaráží 240 m2 a zahradou 600 m2

Novostavba – kolaudace 2008! Nadstandardní a moderní dům s tradičním zevnějškem a moderními technologiemi.

Přízemí – 128 m2 - zádveří 9 m2, chodba 2 m2, WC 1,2 m2, kuchyně s jídelnou 30 m2, spíž 2 m2, obývací pokoj 28 m2, schodiště, dvojgaráž 35 m2, technická místnost 6 m2 a dílna 17 m2

Podkroví - 115 m2 – ložnice 16 m2, šatna 8 m2, pokoj 22 m2, balkon 4 m2, pokoj 17 m2, WC 1,2 m2, chodba 7 m2, koupelna 10 m2, pokoj 30 m2

Dům disponuje vlastní studnou s pitnou vodou (doloženo rozborem OHS), stejně jako napojením na vodovodní řád. Je možné přepnout jen na vodu ze studny, jen na vodu z vodovodu, nebo na 2 okruhy současně.

Dům je osazen systémem řízeného větrání s rekuperací tepla, takže je v něm 24 hodin denně zajištěn přívod čerstvého vzduchu bez nutnosti větrání okny a úniku drahého tepla.

V domě je ústřední vytápění s plynovým kotlem Junkers a moderními radiátory, v koupelně, na WC a v předsíni je podlahové topení, v koupelnách je topný žebřík.

Krb v obývacím pokoji – žulové desky na krbu zajišťují dlouhou akumulaci tepla, navíc v domě jsou provedeny v půdním prostoru rozvody teplého vzduchu do celého domu.

Ohřev vody je zajištěn po většinu roku zajištěn solárními kolektory osazenými na střeše na jižní straně.

Plovoucí podlahy jsou kvalitní dřevěné třívrstvé parkety Magnum parket. V kuchyni kvalitní marmoleum.

Okna jsou plastová Rehau s trojsklem (dvojsklem s tepelně izolační folií Heat Mirror). Střešní okna jsou dřevěná eurookna značky Langer Arktis s trojsklem.

Tepelné izolace - ve střešní konstrukci a podhledech je 240 mm minerální vlny. Ve stěnách je 240 mm tepelné izolace stabilizovaného polystyrenu.

Dvougaráž má zateplená sekční garážová vrata Lomax s el. pohonem na dálkové ovládání.

Okna jsou osazena předokenními roletami Lomax s boxy schovanými ve fasádě. Rolety mají elektrický pohon s možností nastavení času automatického stažení a vytažení.

Dům je zabezpečen alarmem s možností napojení pult centrální ochrany s výjezdovou skupinou v 500 vzdáleném objektu.

V horní koupelně je vana i masážní sprchový kout s funkcí parní sauny.

V domě jsou osazeny nadstandardní dveře, v přízemí dýhované, v patře s odolnou fólií, v obložkových zárubních. Dveře mezi předsíní a obytným prosotorem jsou zasouvací do pouzdra.

Za domem je dlážděná terasa 4x7 m pro posezení ve stínu, na prosluněné straně dlážděný prostor pro bazén apod. 4x7 m, pěstěný trávník s automatickým závlahovým systémem, skleník (kombinace polykarbonátu a hliníku) a zahradní dům o půdorysu 4x4 m s půdním prostorem. Ve dvoře je umístěna herní sestava se skluzavkou a houpačkou. Vedle domu je kvalitní kovanou brankou přístupná cesta na dvůr a do zahrady. Stejné kované prvky jako na brance jsou použity i na zábradlí balkonu, jehož podlahu tvoří exotická dřevina Massaranduba.

V zahradě jsou zřízeny záhony a osázeny ovocné stromy – hrušeň, švestka, jabloň, sladkovišeň, sloupovité jabloně.

Dům je nízkoenergetický v energetické třídě B. Vyznačuje se nízkými provozními náklady – zálohy na plyn (vytápění, ohřev vody) 1.700 Kč/měs., za pitnou vodu ze studny 0,- Kč, platí se pouze stočné podle počtu osob, od jara do podzimu vodu ohřívají sluneční kolektory za 0,- Kč.

Dům je situován v těsné blízkosti centra a zámku, kousek od náměstí. Bučovice jsou skvěle dopravně dostupné – vlak, autobus, IDS. Ve městě je kompletní síť obchodů a služeb nabízí kromě několika škol (i gymnázium a obchodní akademie) bohaté kulturní i sportovní vyžití (zámek s parkem, koupaliště s vyhřívanou vodou, krytý bazén při škole, stadion), lesopark.

Prosíme realitní kanceláře, aby zbytečně nevolaly.

Zájemce prosíme, aby volali v pracovní dny po 14:30 nebo o víkendech na telefonní číslo 777 68 27 28.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu343292
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetický
RizikaPrověřit »
Plocha246
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.