Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 68 m² bez realitkyNa Hřebenkách, Praha - Smíchov

Na Hřebenkách, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 921 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 2kk v atraktivní lokalitě Na Hřebenkách, Praha 5-Smíchov v blízkosti parku Klamovka, Petřína, atd... Byt je v novostavbě, v perfektním stavu. Je nadstandardně vybaven (masivní teakové podlahy, italská dlažba, světla). Součástí jsou úložné prostory (vestavěné skříně), plně vybavená kuchyň (vestavěné spotřebiče, sklokeramická deska, trouba vč. mikrovlnné a horkovzdušné, myčka, lednice s mrazákem, jídelní stůl s židlemi), plně vybavená koupelna (vana, pračka,...). K bytu náleží sklep a je možné dokoupit garážové stání v garažích domu. Výborná dostupnost do centra - tram, bus zastávka 3min chůze, metro Anděl 1 zastávka autobusem.

Apartment 2+kk for sale. Apartment is located in an attractive location Na Hřebenkách, Prague 5 - Smíchov (close to Petřín, Klamovka park,...). It is in a new building, in a perfect condition. It is luxuriously equipped (massive teak floors, italian pavement, etc. Part of the apartment are built-in wardrobes, fully equiped kitchen with built-in oven (including microwave and hot air), ceramic hob, fidge with freezer, dishwasher, kitchen table with chairs,... and fully equiped bathroom (including washing machine). The appartment includes cellar and there is possibility to buy a garrage in the basement of the house. Excellent access to the city center - tram, bus stop 3min walking, metro Anděl 1 stop by bus.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu343841
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha68
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.