Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 84 m² bez realitkySlezská, Praha - Vinohrady

Slezská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč


Pěkný nezařízený byt po rekonstrukci (2014) s celkovou plochou 84m2, který je ve 2.patře s výtahem na adrese Slezská 2138/114 s okny do ulice Kolínská. Kuchyň je vybavena plynovým vařičem, el.troubou, myčkou, ledničkou s mrazákem a mikrovlnkou. Nově zrekonstruovaná koupelna je vybavena sprchovým koutem a přípravou pro pračku. Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem. V okolí bytu je výborná občanská vybavenost, obchody, restaurace, supermarket, bankomaty, zastávky tramvaje. Byt je cca 5minut chůze od metra "A" a nákupního centra Flora.

Elektřina+Plyn na nájemníka

Luxury unfurnished apartment 3+kk for rent renovated (2014) with a total area of 84 m2 is located on the 2nd floor with an elevator in Prague 2 - Vinohrady, on the street Slezska 2138/114 with windows to the street Kolínská. Kitchen is equipped with gas stove, eletric oven, hob, fridge with freezer, dishwasher and microwave. New spacious bathroom has shower and is space for washing machine. Heated by own gas boiler - central heating. The apartment is at beautiful location with excellent amenities and transport links. There are shops, restaurants, supermarket, ATMs, tram links and subway "A" Flora (and shopping center with cinema) about 5 minutes of walk.

Electricity+Gas will pay tenant directly

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu344899
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha84
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.