Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyDunajská, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský kraj

Dunajská, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Ponukam na dlhodoby prenajom byt volny od 20.11 2 kk byt v Starom Liskovci ulica Dunajska, 2 poschodie. Byt je vymalovany, zrekonstruovana kupelna a zachod, zariadeny pracka, ladnicka, mikrovlna rura, varna konvica, toastovac. Lodzia je zasklena, sluzi ako odpocinkova zona. Byt je nefajciarsky bez zvierat. Byt sa nachadza v zateplenom cinzovnom dome, s novym vytahom, schrankami a kamerovym systemom. V cene je aj internetove pripojenie UPC. Cinzovny dom je kludny, v okoli je plno zelene, vyborna dostupnost do centra cca 12-15 min. elektrickou. V blizkosti sa nachadza obchodny dom Campus, 10 minut chodzou. U zastavky Osova je Poliklinika, posta, obchod Albert. V okoli su dve skolky a skola. Prehliadky po domluve kazdy den od 17:30. Potrebne zlozit 2 mesacnu vratnu kauciu.

We are offering for rent 2 bedrooms flat in Stary Liskovec, available from 28.10. Flat is situated in 2nd floor. The apartment is clean, decorated, renovated bathroom and toilet facilities, equipment washing machine, fridge, microwave, kettle, toaster. The loggia is glazed, served as a rest area. The apartment is non-smoking, no pets. The apartment is located in the insulated apartment building with a new lift, postal mailbox and camera systems. The price including internet - provider UPC. House is quiete, located in green area, great access to the center, about 12-15 minutes by tram. Nearby is the Mall Campus, 10 min by walk. The station named Osova is located by the clinic, post office, shop Albert. The surroundings are two nurseries and schools. The tour of appartment daily after 5:30 pm, based on call agreement.1 month returned deposit needfull.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu345879
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.