Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 81 m² bez realitkySlunečná, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Slunečná, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 299 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím byt 3+1 (80,5 m2) k prodeji (poloha bytu na východ) na sídlišti Kamenný vrch, Brno - Nový Lískovec, ulice Slunečná.

Byt se skládá z velmi prostorné předsíně (15,87 m2) s vestavěnými skříněmi, dále ze 2 stejně velkých pokojů (á 14,09 m2), obývacího pokoje s plovoucí podlahou (21,44 m2) a vstupem na zasklený balkon, kuchyně s linkou a vestavěnými spotřebiči (myčka, elektrická trouba se sklokeramickou deskou) - vstup na zasklenou lodžii, samostatného WC, koupelny s velkou rohovou vanou. K bytu náleží také sklep v přízemí domu, možnost využití společné sušárny a nově zrekonstruované kolárny).

Byt je umístěn v 7. patře 12-ti podlažního družstevního domu, který je kompletně po revitalizaci (zateplení, nová střecha, 2 výtahy i stoupačky). Před domem se nachází prostorný park s jezírkem, dětskými hřišti, výběhem pro psy a upravenými cestami pro běh či jízdu na kolečkových bruslích. Na druhé straně domu, u silnice směr Kohoutovice, je možnost bezproblémového parkování.

Nejnovější panelové domy v Brně (kolaudováno v roce 1996, po celkové revitalizaci), nový sportovní areál cca 50 m od domu (http://www.fit4all.cz), nákupní centrum Campus Square a Univerzitní kampus Bohunice 2 km (4 zastávky MHD), supermarket Albert a přírodní rezervace Kamenný vrch (http://cs.wikipedia.org/wiki/Kamenn%C3%BD_vrch_%28p%C5%99%C3%ADrodn%C3%AD_rezervace%29) 1 km, tj. 2 zastávky MHD, zastávka trolejbusu (konečná zastávka linky č. 26 - doba jízdy z Mendlova náměstí pouze 14 min.) 250 m.

Při rychlém jednání možná sleva. Neváhejte a přijďte se podívat osobně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu346156
Dispozice3+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha81
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.