Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyKovářská, Praha - Libeň

Kovářská, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt v klidné lokalitě Prahy 9, který je po celkové rekonstrukci v roce 2016 a je opatřen bezpečnostními dveřmi. Byt se nachází na 3.patře .Dům se nachází ve staré cihlové zástavbě a je zde postavený nový nerezový výtah spojující vnitroblokem dva domy .Okna jsou umístěna do klidného vnitrobloku, kde se nachází nové hezké hřiště pro děti. V bytě je dále kuchyň vyrobená na míru s vestavěným sporákem ,lednici s mrazákem. V bytě je dále samostatné WC a velká koupelna s topením a vlastním zásobníkem vody. V chodbě se nachází vestavěné skříně se zrcadlem a dále je doplněna dvěma komodami . Zadní obývací místnost je doplněna obývací stěnou na míru. Byt je kompletně zasíťován. Teplo zabezpečují, na náklady pronajímatele, vestavěná kamna VAW, které se mohou zapnout i mimo zimní sezonu, což zvyšuje komfort bydlení. V koupelně zabezpečuje příjemné teplo nástěnný žebřík. Taktéž plynový sporák je na náklady pronajímatele. K bytu patří i zabezpečený sklep se železnými dveřmi.

Byt je na ulici na jejíž jednom konci se nachází obchodní centrum Harfa a na druhé straně jezdí tramvaj na ulici Sokolovská. V blízkosti bytu je metro Českomoravská (2min. chůzí). Dále je zde Dinopark Harfa a za rohem 02 aréna.

Cena za služby obsahuje studenou vodu, plyn a plynové topení, výtah , společnou elektřinu, úklid a svoz odpadu. Pouze elektrickou energii si hradí podnájemník sám u smluvních dodavatelů jako je např. PRE.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu346174
Dispozice2+kk
Dostupné od10. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha51
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.