Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 155 m² bez realitkyK Vyhlídce, Zeleneč - Zeleneč, Středočeský kraj

K Vyhlídce, Zeleneč - Zeleneč, Středočeský krajVybaveno
Cena6 610 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 355 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům v Zelenči. Kolaudace 09/2008 jako jeden z posledních domů v závěrečné výstavbě projektu. Zeleneč má výbornou občanskou vybavenost v místě (školka, základní škola první i druhý stupeň, pošta, zubní středisko, dětská lékařka a praktický lékař). Výborná místní komunita s perfektně pracujícím starostou. V místě upravené cyklostezky a dětská hřiště a sportoviště. Patrně nejdůležitější je dopravní dostupnost do centra Prahy. Přesně za 20 minut se dostanete denně vlakem na Masarykovo nádraží několikrát za hodinu jak brzy ráno , tak pozdě večer. 10 minut od nákupního centra Černý Most. Dům nabízí hezké situování na jih. Slunce tak na zahradu svítí celý den. Velmi nízké jsou náklady na vytápění a provoz. Dům lze nabídnout za uvedenou cenu včetně vybavení (nábytku i spotřebičů).

Nice house finished 09/2008. Excellent connection to the Prague city center by train (20 min to Masarykovo train station). Nice garden and countryside with great hiking and biking zones. Excellent internet connection (O2 optical fiber). Quiet place for growing children. Shopping malls in near distance (Cerny Most 10 minutes, Letnany 15 minutes far). If required the house equipment could be included in the price....

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu348013
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha155
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.