Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 104 m² bez realitkyFrantiška Křížka, Praha - Holešovice

Františka Křížka, Praha - HolešoviceVybaveno
Cena4 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 201 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný byt o podlahové ploše 103,9m2 v osobním vlastnictví v atraktivní lokalitě horní části Prahy 7 – Holešovice v těsné blízkosti parku Stromovka a Letenských sadů, které jsou vhodné pro relaxační procházky i sportovní využití. Výborná dopravní dostupnost (do centra Prahy zabere cesta pouze 10 minut).

Nový výtah vás dopraví až do bytu ve 4. patře. Dispozice bytu je 3+1 plus prostorná komora za kuchyní a spíž. K bytu patří zakrytá lodžie a zděný sklep.

V prostorné předsíni, ze které se vchází na lodžii, na samostatné WC, dále do kuchyně, koupelny a do všech tří pokojů, se nachází nová vestavěná skříň. Díky vysokým stropům je možné zde zřídit další úložné prostory. Z kuchyně se vchází do spíže, která má kamennou podlahu a vlastní okno, a do prostorné komory, též s vlastním oknem. V komoře jsou nové police na uložení sportovního vybavení apod. Komoru je však možné využít i jako menší pokojík. Tři pokoje jsou řazeny za sebou, prostřední pokoj je průchozí, všechny pokoje mají vstup z předsíně. Okna v pokojích jsou orientována na severo, severo, západ. V létě se drží v pokojích příjemná teplota i přes vysoké venkovní teploty a přitom je byt světlý.

Byt prošel před 5 lety citlivou rekonstrukcí, která zachovala původní ráz bytu, ale využívá veškerého komfortu moderního bydlení – nová okna, dlažba v koupelně a na toaletě, nové obklady v kuchyni, v koupelně a na toaletě, nová kuchyňská linka, nové vytápění a ohřev užitkové vody plynovým kotlem umístěným v koupelně. V kuchyni, komoře a v předsíni je na podlaze PVC, v pokojích dřevěné parkety, v krajních pokojích je na parketách koberec, v prostředním pokoji jsou parkety nově zbroušené a nalakované.

Měsíční náklady na bydlení tvoří fond oprav 2500Kč, vodné stočné 1000Kč. Fond oprav pokrývá náklady na společnou spotřebu, úklid, odvoz odpadů a podobné společné náklady. Dále pak budete platit zálohy na energie (elektro, plyn) přibližně 2000Kč dle vaší vlastní spotřeby.

Na protější straně ulice Veletržní je plánovaná výstavba nákupního centra, jehož konečná podoba není zatím ujasněna. Původní záměr se nesetkal s podporou ze strany radnice Prahy 7 a na místě by měla vyrůst spíše menší stavba městského typu s obchody. V případě, že stavba bude realizována, vzniknou v místě výborné nákupní možnosti.

Přilehlá ulice Veletržní je sice ulicí rušnou, ale poloha bytu ve čtvrtém patře zajistí v součinnosti s novými okny naprosté ticho. Při zavřených oknech není slyšet takřka žádný hluk. Pokud okna otevřete, uslyšíte pouze běžný a nevýrazný městský šum. Po otevření tunelu Blanka očekáváme výrazné zklidnění dopravy, dle rozborů odborníků o přibližně 30%.

Po výstavbě Galerie Stromovka lze očekávat zvýšení ceny nemovitosti, tím je nemovitost vhodná i jako dobrá investice.

Závěrem bych shrnul plusy a mínusy nabízeného bytu

Plusy

1. Cena bytu cca o 20% nižší oproti cenové mapě v této oblasti

2. Stav bytu, realizované rekonstrukce, celková čistota a udržovanost

3. Možnost nastěhování bez jakýchkoliv úprav

4. Nízké náklady na bydlení

5. Skvělá dopravní dostupnost

6. V blízkosti jsou místa na klidné relaxační procházky i sportovní vyžití v parku Stromovka, nebo v Letenských sadech.

7. V dochozí vzdálenosti je několik školek, škol, zdravotnických zařízení a další…

8. Rychlost případného jednání o prodeji

Mínusy

1. Nedokončená plánovaná stavba na druhé straně ulice a neujasněná konečná podoba této stavby

2. Přilehlá ulice Veletržní

Videoprezentaci si můžete prohlédnout na této adrese:

http://youtu.be/c0O9-Z5INEY

!!! Realitní kanceláře nevolejte !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu348753
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha104
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.