Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+1 • 185 m² bez realitkyZa farou, Praha - Slivenec

Za farou, Praha - SlivenecČástečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Majitel nabízí k dlouhodobému pronájmu samostatně stojící rodinný dům z roku 2007 5+1 v Praze 5-Slivenec.

V domě je 5 obytných místností (obývací pokoj, pracovna, 3 ložnice), kuchyň částečně propojená s obývacím prostorem, 3 koupelny (1x vana, 3x sprchový kout, 3x WC), 3 komory/šatny, terasa, dva balkony, prostorná garáž (+ další parkovací místo na zahradě).Garáž a vjezd na dálkové ovládání. Dům je vytápěn plynovým kotlem Vaillant (ohřívá též teplou vodu).

Dům je v klidné rezidenční lokalitě, vhodný pro rodinu s dětmi. Stojí samostatně uprostřed zahrady o výměře 739m2. K vybavení domu patří zařízená kuchyně (sklokeramický sporák, myčka, lednička, digestoř), vestavěné skříně a regály, TV anténa, satelit, krbová kamna, pračka, v přízemí jsou elektricky ovládané předokenní rolety, zabezpečení napojené na pult centrální ochrany. Jinak je nezařízený.

Podlahová plocha je 185m2 (včetně 2 balkonů a garáže), zastavěná 119m2. Dům má dvě podlaží, není podsklepený. V přízemí je ze všech obytných místností vstup na zahradu, v patře na balkon.

Poplatky za plyn, elektřinu, vodné a stočné, odvoz odpadu, popelnici na bioodpad, zabezpečení domu na PCO činily při posledním vyúčtování ca 5000,- Kč (manželé se 2 dětmi) . Poplatky se platí podle skutečné spotřeby.

K pronájmu ihned.

Prague 5-Slivenec - house 5+1 185m2 for long term rent.Fully equipped kitchen,3 bathrooms,3 store rooms,a terrace, two balconies,spacious garage (+ another parking place in the garden).Alarm, satelite dish.Not furnished.

The house is situated in a quiet residential area, stands in the middle of a garden (739m2). The owner speaks English and German.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu350206
Dispozice5+1
Dostupné od7. 1. 2020
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha185
VybavenoČástečně
Plocha pozemku739
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.