Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyU Zátiší, Praha - Hodkovičky

U Zátiší, Praha - HodkovičkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 490 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2kk přestavěný z 1kk - výměra 47,8 m2, v celém bytě francouzská okna s výhledem do zeleně, moderní bydlení, novostavba z roku 2007.

Byt s orientací na východ se nachází v klidné části Hodkoviček hned u lesa.Možnost volnočasového vyžití v nejbližším okolí - lesopark Hodkovičky, dětské hřiště, fitness, stezka podél Vltavy - procházky, brusle, cyklo, golf, apod.

Dopravní dostupnost - 5 minut od bytu autobusová zastávka Na Lysinách: Bus 106 - směr Kačerov, Bus 121 - směr Budějovická, ze zastávky Černý Kůň - Tram 3, 17 směr centrum a Bus 253 - směr Smíchovské nádraží.

Praktické a maximální využití prostoru bytu:

Ložnice je od obytné části oddělena vestavnou stěnou s průchodem - z ložnicové strany 3 velké šatní skříně, u oken police, z obytné strany výklenek pro počítač a mnoho polic.

Kuchyně na míru se skříňkami až do stropu, plně vybavená spotřebiči - vestavná lednice se spodním mrazákem, sklokeramická deska s digestoří, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka. Kuchyně je z obytné části krytá barovým pultem se šuplíky, využití prostoru na stěnách - police, 4 zavřené skříňky s mělkými policemi.

Velká koupelna s oknem a výměrou 7 m2 - vana, umyvadlo, WC, 3 skříňky na uložení věcí, nad vanou stropní sušák, v rohu prostor na velkou pračku.

V chodbě vestavná skříň a velká police na uložení sezónních věcí.

Při převzetí bytu platba kauce 20.000,- Kč. Platba za následující měsíc předem do 25. dne v měsíci. Byt je k dispozici k nastěhování IHNED.

Byt je nekuřácký.

V případě zájmu nás kontaktujte:

Jiří Kučera 777 633 869, e-mail kuc@atlas.cz

I offer a long-time rental (one year contract with a possibility of prolongation) of an apartment (size 47,8 m2) situated on the 4rd floor of a new building (residence Lesní brana) which is near the Novodvorska shoping centre (about 1,5 km)

The apartment if fully equipped (kitchen electrical appliances). Metro C „Budejovicka“ is reachable either by a city bus (15 minutes) or tram to city - 10 minutes by foot, 3 minutes by bus. A bus stop is located by the main road in a distance of aprox. 100 m.

Parking is possible in front of the building where is also a playground. Within 100 – 1000 m you can find different sports venue, e.g. HAMR Braník, Golf resort Hodkoičky, Fitness and aerobic Kynychová, tennis/badminton hall, The shopping centre NOvodvorska PLAZA offers the supermarket TESCO that is opened 24h. From the windows is a view to a greenery.

The apartment is available immediately.

Only non-smokers are accepted.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu350523
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha48
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.