Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 123 m² bez realitkyK Botiči, Praha - Vršovice

K Botiči, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné27 060 Kč

+ Poplatky za služby8 610 Kč


Nabízíme pronájem nebytového prostoru o celkových rozměrech 122,49 m2 vhodného pro obchod či kancelář v přízemí budovy, která slouží jako ubytovací zařízení pro zahraniční studenty (celková kapacita studentské residence je 160 lůžek).

PROSTOR, který lze PRONAJMOUT JAKO 2 SAMOSTATNÉ JEDNOTKY O ROZLOZE 52,56 M2 A 69,93 M2, je před dokončením.

Pronajímatel zajistí na vlastní náklad a ve své režii dostavbu (stavební část prostoru) včetně získání kolaudačního souhlasu, zásuvkové rozvody (které budou provedeny ve spolupráci s budoucím nájemcem), podlahovou krytinu, samostatnou kuchyňku a toaletu. Nájemce si zajistí a dodá na vlastní náklad vybavení, nábytek a dekorační prvky.

Cena nájemného činí 220 Kč/m2 + DPH. Zálohové platby na služby spojené s nájmem činí 70 Kč/m2 + DPH.

Nájemce si sám hradí spotřebu el. energie, vlastní datové služby, telefon etc (kabelové trasy pro připojení k internetu jsou připraveny). Úhrada tepla, SV a TV dle odběru. V prostorech je umístěno EPS (elektronický požární systém), EZS (elektronický zabezpečovací systém) a SHZ (samočinné hasící zařízení).

Doba nájmu nájmu je plánována na období 3 až 5 let.

Jistota, která je složena ke dni podpisu smlouvy o nájmu, je ve výši tří měsíčních plateb nájmu a záloh na služby včetně DPH. Nájemce musí být plátce DPH.

Budova je situována v širším centru Prahy, v ulici K Botiči a je obklopena převážně rezidenčními a kancelářskými budovami. Nejbližší zastávka MHD je autobusová zastávka Ukrajinská, obsluhována linkami 106, 124 a 139 a nacházející se 100 m od objektu. Tramvajová zastávka cca 300 m od budovy, obsluhována linkami 6, 7, 24 a 55. Lokalita je dobře dostupná automobilem z ulice Vršovická. Parkování je možné v okolí budovy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu350566
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha123
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.