Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 30 m² bez realitkyKlecandova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Klecandova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Hledáme nového nájemníka/nájemníky. Nejlépe jednotlivce či slušný pár, který touží po soukromí a společné budoucnosti.

Pronajímám menší byteček- má hezké okolí a přitom je i snadná dostupnost do centra Brna- posuďte sami - Klecandova ulice, Černá Pole. Byteček se nachází ve spodním patře rodinného domu-obyvateli je pouze rodina- dovolím si říci, že bezproblémová.

Byt má samostatnou kuchyňku, koupelnu, chodbičku a pokoj. WC je na chodbě, slouží pouze pro obyvatele bytu, je vytápěné společně s bytem. Byt má rozlohu přibližně 25m2. Vše je standardně vybaveno. Vybavujeme postupně-nyní např. nové židle. Nechybí ani pračka, lednice, mikrovlnná trouba... Na užívání zahrady se můžeme domluvit, není však zahrnuto samozřejmě.

Před nastěhováním budeme požadovat vratnou kauci ve výši měsíčního nájmu plus energie (8500 Kč) a nájem s energiemi na první měsíc (8500 Kč) To znamená 17 000Kč. Byt je volný okamžitě po složení poplatků.

Pokud vás nabídka zaujala, není problém se domluvit na prohlídce bytu. Prosím však jen vážné zájemce a žádné cizince (Slovákům rozumíme)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu350993
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.