Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyPlzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme zrekonstruovaný slunný byt 3+1 v Plzni - Lochotíně. Dům je zrekonstruovaný - zateplený, nové plastová okna. Pokoje jsou neprůchozí. Veškerá občanská vybavenost v místě. Volný od 15. 4. 2016. RK ne.

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 1+1 v Plzni ve vilkové části Doubravky. Kompletně zrekonstruovaný byt o celkové ploše 33 m2 se nachází ve 2. patře cihlového domu se společnou zahradou ve vnitrobloku k užívání Cena 6 500,- + 2 000,- zúčtovatelné zálohy. K dispozici je zde kuchyňská linka s elektrickým dvouvařičem, lednice, koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Byt je kompletně vybaven nábytkem (stěna, postel, sedačka, stůl, židle). Volný od 4. BŘEZNA 2016. Bezproblémové parkování hned před domem. Veškerá občanská vybavenost včetně sportovního vyžití v místě. Za pár minut jste v lese. Kauce - ano.Tel.: 733 769 666.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu351829
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.