Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyOstromečská, Praha - Žižkov

Ostromečská, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 496 Kč


Pronajmeme byt po kompletní, špičkové autorské (individuální návrh architekta) rekonstrukci, částečně zařízený (možno i bez zařízení) včetně zcela nové kuchyňské linky s kompletní sadou elektrospotřebičů včetně mikrovlnné trouby, horkovzdušné trouby, sklo-keramické desky a myčky. Nově utvořená kompozice bytu je dělena příčkami z březového dřeva a v hlavní místnosti transparentní stěnou! Na podlahách jsou dubové parkety a dubová prkenná podlaha, okna jsou dřevěná vyrobená dle původních originálních oken. Byt obsahuje celou řadu dalších individuálních autorských prvků, které ocení ten, kdo rád bydlí v krásném prostředí. Tichý, světlý byt. Pár stanic do centra (metro Florenc). Z Ostromečské ulice je na dohled park Parukářka a stejně blízko je to i do parku na Vítkově. Billa v docházkové vzdálenosti. Termín nastěhování ihned. Přímý vlastník - bez provize!!!

Nicely reconstructed specious apartment (brand new!) by authorized architect, 3 rooms, partly ecquipped, however, not ecquipped also possible, the walls are made of birch wood, oak parquet and planks on the floor, with lots of individual architectural elements.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu355001
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.