Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 72 m² bez realitkySeifertova, Jeseník - Jeseník, Olomoucký kraj

Seifertova, Jeseník - Jeseník, Olomoucký krajVybaveno
Cena1 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 791 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nejhezčí byt v Jeseníku a okolí čeká na někoho, kdo si ho zamiluje :) Citlivá a nákladní moderní rekonstrukce panelového bytu ve 3. patře ze 7 v domě z roku 1993 (porevoluční výstavba). Zateplený, před instalací vlastní kotelny pro 3 vchody - extra nízké náklady na vytápění. 3+kk, 72m2.

Byt je družstevní, neplatíte daň z nabytí. Převod do OV je kvůli vytíženosti SBD Jeseník možný nejdříve za 2 roky = platba v hotovosti, případně ručení jinou nemovitostí.

Dispozice bytu je atypická:

- obývací pokoj s obrovskou kuchyní napříč celým domem, lodžie na starý hřbitov, klidné a poetické místo

- kuchyňská linka s výhledem na Lázně Jeseník, 7m délky ve tvaru J s vestavnými spotřebiči Mora (sporák s troubou, myčkou, chladničkou s mrazákem, designovou digestoří)

- koupelna (sanita Laufen, baterie Paffoni) je osazená parním boxem s rohovou vanou a barevnými luxferami = denní světlo v koupelně!

- WC vestavěný systém Geberit, sanita Laufen

- ložnice se skříněmi PAX/IKEA, komodami a manželskou postelí s nočními stolky

- v pracovně (dětský pokoj) je stůl, knihovna, prostor pro regály, případně postel max. 80x200cm

Pokoje jsou neprůchozí. Vstupy do všech obytných místnosti jsou z prostorné chodby s úložnou komorou. Na podlahách plovoucí podlaha, v koupelně a WC dlažba, ložnice koberec.

V celém bytě jsou nové rozvody vody, odpadů, elektřiny, deskové radiátory. Plastová okna (RI Okna Jeseník, izolační dvojsklo), směrují na V, Z.

Byt se nabízí kompletně zařízený (sedací souprava, knihovna, jídelní stůl a židle, televizní sestava, konferenční stolek, kuchyně se spotřebiči, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice).

BYT JE VHODNÝ PRO JEDNOTLIVCE, MLADOU RODINU NEBO PÁR. Postele - ložnice dvoulůžko, pracovna / pokojíček - postel 80x200, nebo pracovní stůl, knihovna, malá rozkládací pohovka.

Pracovna / dětský pokoj je ve tvaru L a vznikl z bývalé kuchyně po rozšíření koupelny.

Velmi dobrá poloha bytu s veškerou občanskou vybavenosti, možnosti parkování, na dohled Lázně Jeseník. V blízkosti (10km) lyžařský areál Bonera.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu355273
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní
Plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.