Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Biskupcova, Praha - ŽižkovVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce17 500 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu 2+kk situovaný ve 4. patře cihlového domu s výtahem v Praze 3, ideální pro pár nebo jednu osobu bez domácích zvířat. Byt je tichý a světlý s výhledem do dvora a je plně vybaven včetně zařízené koupelny s pračkou a kuchyně s ledničkou. Dále je v ceně k dispozici UPC internet. V blízkosti pěti minut několik parků: Vitkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece a rovněž Kino Aero.

Skvělá dopravní dostupnost - velmi dobré spojení s centrem autobusem i tramvají (jen několik zastávek na Václavské náměstí, na Florenc, atd.), nedaleko jsou zastávky metra tras A a B. Zastávky tramvaje a autobusu jsou jenom dvě minuty chůze od domu.

Nájemné činí 14.500Kč za měsíc a 2.300Kč za měsíc za energie (plyn a elektřina). Poplatky za osobu 700 Kč měsíčně. Je požadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného.

V případě zájmu kontaktujte vlastníka na: +420 777 310 820

Facing the inner courtyard, this flat is a bright and quiet 2+kk in Prague 3 available for long-term rent, & is ideal for either a couple or single person with no pets. The flat is fully-furnished, with hardwood floors in the living room and bedroom, complete kitchen with microwave, and full bathroom with washing machine. UPC internet is included in the price. The building does have an elevator, & several parks are within a 5-minute walk - Vitkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece - as is Kino Aero.

Transportation connections are excellent – various tram and bus lines run directly to the city center, only 10 minutes away (Wenceslas Square, Florenc, I.P.Pavlova etc.), and metro lines A and B are each only two stops by tram. Better still, the bus & tram stops are only two minutes away by foot.

The Rent is CZK 14,500 per month plus CZK 2,300 per month for utilities. In addition, there is a monthly fee of CZK 700 per person to cover the cost of all other services (water, garbage etc.). A returnable security deposit is required.

For more info, please call the owner at (+420) 777 310 820.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu356231
Dispozice2+kk
Dostupné od22. 12. 2019
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha52
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.