Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyJeřabinová, Praha - Motol

Jeřabinová, Praha - MotolMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu moderní slunný byt 2+kk o rozloze 42m2 (+ balkon 4,5m2) v klidné rezidenční lokalitě v blízkosti nemocnice Na Homolce. Byt se nachází v novostavbě z roku 2003 v 1. NP s balkonem orientovaným na jih a s krásným výhledem do zeleně. Dům je postaven v kopci, takže nabízí volný výhled do košířského údolí přímo z oken obývacího pokoje bytu.

Byt nabízíme plně vybavený (manželská postel, 2x šatní skříň, pracovní stůl, rozkládací pohovka s úložným prostorem atd.). Kuchyňská linka vč. spotřebičů (vestavěná myčka, mikrovlnná trouba, elektrická trouba, sklokeramická deska, lednice s mrazákem, rychlovarná konvice) s LED osvětlením pracovní desky a praktickým jídelním pultem. Koupelna je vybavena podlahovým vytápěním a topným žebříkem, vanou a pračkou, WC je oddělené, v bytě je ústřední topení. Ložnice je od obývacího pokoje oddělená závěsem.

V podzemních podlažích domu je možné pronajmout garážové stání a/nebo sklep. Dům nabízí prostornou a bezpečnou kočárkárnu s možností uskladnění kol aj.

V pěší vzdálenosti se nachází základní a mateřská škola (4min), několik dětských hřišť, nemocnice Na Homolce (10min), přírodní koupaliště Motol, restaurace a obchod s potravinami. Lokalita je obkroužena parky Ladronka, Cibulka a Hvězda, s možností sportovního vyžití jako beach volejbal, tenis, brusle aj.

Lokalita nabízí velmi dobrou dostupnost MHD, v blízkosti se nachází zastávky BUS (8min na metro B - Anděl), TRAM linky 4, 9, 10 a 16 a METRO A – stanice Motol.

K dispozici od 1.4.2021, jistota ve výši 25.000,-Kč. V poplatcích je zahrnuta záloha na elektřinu, poplatky domu a voda.

Po domluvě je možné se ubytovat s domácím mazlíčkem.

REALITKY PROSÍME NEVOLAT !!!

A sunny two-bedroom apartment (42 m2 + balcony 4,5m2) available for long-term rent in a quiet residential area near the hospital Na Homolce. The apartment is on the 1st floor of a new building from 2003 with a balcony oriented to the south and overlooking greenery. The building is situated on a hill, therefore the apartment offers a clear view of the Košíře valley from its living room windows.

We offer the apartment fully furnished (double bed, two closets, desk, sofa bed etc.). The kitchen is new and comes with all household appliances (built-in dishwasher, microwave, electric oven and stove, fridge with freezer, jug kettle), LED lighting above the worktop and a practical dining bar. The bathroom is equipped with under floor heating, tub and washing machine, toilet is separate, the apartment is connected to a central heating system.

There is a possibility to lease a garage and /or a cellar in the underground floors of the building, while the building also offers a spacious and secure pram / bicycle room for a free use by its residents.

Within walking distance there is a basic school as well as a kindergarten (4min), a couple of children’s playgrounds, hospital Na Homolce (10min), natural outdoor swimming pool Motol, a restaurant and a grocery store. The area is surrounded by parks Ladronka, Cibulka and Hvězda; ideal for various sport activities such as beach volleyball, tennis, roller-skating, etc.

The area is also very well accessible by public transportation, with bus (8min to metro station B - Anděl), tram stations (No. 4, 9, 10 and 16) and metro A (station Motol).

The apartment is available from 1 April 2021; a deposit of 25.000,- Kč is required.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu356695
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDWeberova
🚶 305 m (4 min)
PoštaPraha 56
🚘 2 095 m (4 min)
ObchodVečerka
🚘 1 973 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 395 m (3 min)
RestauraceKotlářka
🚶 551 m (7 min)
Lékárna
🚶 796 m (10 min)
Škola
🚶 424 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Slunéčko
🚘 2 734 m (8 min)
SportovištěFK Sparta Košíře
🚶 395 m (5 min)
Hřiště
🚶 343 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.