Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 91 m² bez realitkyLanžhotská, Praha - Zličín

Lanžhotská, Praha - ZličínMHD 5 minut pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce26 500 Kč


Nabízím k pronájmu plně vybavený, moderní, prostorný, vzdušný a klidný byt 3+kk. Jediné co si s sebou do tohoto bytu potřebujete vzít je vaše oblečení a dobrá nálada.

Byt je k dispozici od 1. července na dlouhodobý pronájem.

Byt má dvě ložnice. Obě jsou vybaveny manželskou postelí, šatními skříněmi, závěsy, lampičkami na čtení, atd. atp. V jendé z ložnic je možné vyměnit postel za výškovou postel či za palandu (pro děti), které mám uloženy na skladě.

V obývacím pokoji se nachází mimo jiné rohová sedací souprava s možností vysunutí, nastavovacích opěrek na hlavu, konferenčním stolkem, velkou plochou chytrou televizí s internetem, skříně, skřínky, poličky atd. Kuchyňská linka a jídelní stůl se židlemi jsou chytře odděleny od ostatního prostoru obývacího pokoje.

Kuchyňská linka je vybavena veškerými spotřebiči od velké myčky, lednice, mrazáku, trouby, mikrovlnné trouby, keramické desky až po menší spotřebiče jako například kávovar, toustovač, varná konvice, atd. Kuchyň je dále vybavena všemi kuchyňskými potřebami jako jsou hrnce, pánve, nože, prkénka až po nádobí, hrníčky, sklenice atd.

V bytě je koupelna s vanou, sprchovým koutem a pračkou. WC je odděleno a má vlastní úložný prostor na zásobu toaletních papírů a čistících prostředků.

V bytě se nachází komora s extra úložným prostorem v kterém jsou také k dispozici veškeré domácí potřeby jako vysavač, žehlící prkno, žehlička, atd.

Na chodbě bytu naleznete velké vestavěné zrcadlové skříně, botníky a další úložné prostory. Celkově je v bytě spousta úložného prostoru a moderního stmívacího LED osvícení.

Do bytu i na balkon svítí celý den sluníčko jelikož je orientován na jižní stranu.

Všechna okna mají možnost vykýřového otevření a všechna se dají zatemnit tmavými žaluziemi. V ložnicích jsou pak navíc závěsy. Pro období extrémních veder je v bytě k dispozici mobilní klimatizace.

Některé vybavení bytu je možné po domluvě upravit.

Byt je nekuřácký, ale občasné kouření je možné na balkoně, kde je k dispozici několik lehátek na kterých se člověk během slunečných dnů může krásně opalovat.

Byt je cca 10 minut chůzí od zastávky metra B Zličín a nákupního centra Metropole Zličín kde se nachází se nachází vše co člověk potřebuje: supermarkety, hypermarkety, kino, posilovna, wellness, restaurace, atd. Na Anděl či Karlovo Náměstí je to cca 20 minut metrem. Autem se během pár minut dostanete na Pražský okruh či Plzeňskou dálnici D5. Pokud potřebujete často na letiště, máte to tam do dvaceti minut ať již Taxi, Ubrem, vlastním autem nebo do třiceti minut pěšky a autobusem č. 100.

Měsíční cena 21500 Kč + 5000 na poplatky. V poplatcích je zohledněno vše včetně elektriky, plynu, vody, internetu, odvozu odpadu, atd. Není nutné si na sebe nic přepisovat. Je možné zařídit úklid bytu za poplatek navíc. Nájemné se platí předem, vždy k 20. dne předchozího měsíce. Pronájem je sjednán přímo s vlastníkem bytu = neplatí se provize.

K bytu je možné pronajmout parkovací stání ve společné garáži, takže během zimních měsíců nemusíte odklízet sníh a během letních nemáte z auta saunu. Parkovací stání je 1000 Kč měsíčně.

Záloha na škody (kauce) je 26500 Kč. Kauce se platí při podpisu smlouvy.

Prohlídky jsou možné po domluvě. V případě zájmu či dotazů zašlete zprávu přes tyto stránky společně s Vaším telefonním číslem a já se Vám co nejrychleji ozvu.

Vlastník bytu není ochoten platit provize Realitním Agentům či Kancelářím. Je možné se domluvit s RK bez provize.

Fully furnished 2 bedrooms apartment available for rent. You just need your cloths and good mood.

The apartment is in a newly built modern building. It is an aerial apartment located in a quiet neighborhood.

Available from 1 July 2021. Preference for long term tenants (1 year or more).

Both bedrooms are equipped with king/queen size beds, wardrobes, curtains, spotlights for reading, etc. The bed in the smaller bedroom can changed for a high bed or a bunk bed.

Living room consists of a large sofa (which can be used as an extra king size bed in case of visitors), 55inch smart TV, some cabinets and decoration. Kitchen and dining area is nicely separated from the living room while still in the same space.

The kitchen includes all appliances including large ones such as a ceramic cooker, oven, microwave, fridge, freezer, dishwasher and smaller appliances such as coffee machine, water boiler, toaster, etc. All kitchenware and cooking utensils as well as all dining needs such as cups, glasses, plates, cutlery, etc. available as well.

Bathroom has both a bathtub and a shower corner. Washing machine is available next to the shower corner. Rest room is in a separate space and includes a storage for toilet paper and cleaning gels.

The apartment has a storage room where you’ll find all cleaning tools such as vacuum cleaner, iron and ironing board, etc.

In the hallway, you’ll find large entrance wardrobes with mirrors, shoe cabinets and nice Prague themed decorations. In general, there is plenty of storage space in the apartment as well as nice decorations. All lights are equipped with LED bulbs, some of them are dimmable.

The apartment is oriented towards south which brings a lot of natural sunlight throughout the whole day. However, if needed, all windows can be dimmed with the use of blinds. Bedrooms have curtains in additional to the blinds. For the period of extreme heat (typically no more than 1-2 weeks per year) a mobile air-conditioning unit is available in the apartment.

Some equipment can be adjusted upon agreement.

It is not-smoking apartment. Occasional smokers can make use of the balcony. There are couple of camp beds on the balcony which can be used during sunny days for sunbathing.

Subway yellow line B stop Zlicin is 10 minutes away walking. It will take ~20 minutes by metro to the city center. There is a large shopping mall ‘Metropole Zlicin’ at 10 minutes walk (or 3 minutes by car). You’ll find everything you need there from supermarkets, cinemas (including 3D and 4D), gym, wellness with sauna, restaurants and many other shops of course. By car you are just a few minutes away from Prague ring and the highways net. It will also bring you towards the Prague airport in 10 minutes by Uber, Taxi or your car, or approximately 20 minutes by bus (#100).

Monthly price is 21.500 CZK + 5.000 CZK bills per month. The bills include everything from electricity, heating, water, internet, garbage disposal taxes, etc. Cleaning of the apartment can be arranged at additional cost. The rent is paid upfront, always no later than the 20th of the previous month. The tenancy contract will be signed with direct owner of the apartment hence there are no additional charges for housing agents (typically of one month rent value).

It is possible to rent a parking spot under the building. No snow cleaning in the winter and no sauna in the summer. Additional cost for the parking is 1.000 CZK per month.

The deposit for damages in the apartment is 26.500 CZK and is due to be paid at contract signature.

Viewing of the apartment possible upon appointment arrangement. In case of questions or interest, please contact me by using the email functionality on this website. Send me a message including some information and your phone number. I will get back to you as soon as possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu357772
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 7. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha91
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty autem
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDNový Zličín
🚶 467 m (6 min)
PoštaPraha 517
🚘 2 232 m (4 min)
Obchod
🚘 1 240 m (3 min)
BankaCeska sporitelna
🚘 1 109 m (3 min)
RestauraceBowling-bar Zličín
🚘 1 697 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 158 m (3 min)
Škola
🚶 406 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Socháňova
🚘 3 720 m (7 min)
SportovištěCMKarting
🚘 2 422 m (7 min)
Hřiště
🚶 178 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.