Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyAloisina výšina, Liberec - Liberec, Liberecký kraj

Aloisina výšina, Liberec - Liberec, Liberecký kraj
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby4 200 Kč


Majitel nemovitosti nabízí k pronájmu bytovou jednotku 2+1 v osobním vlastnictví v oblíbené lokalitě Králův Háj. Jedná se o byt po rekonstrukci v r.2OO8 (nová plastová okna, štuky, revitalizace parket v pokojích, nové lino v kuchyni, nová kuchyňská linka na míru s plynovou varnou deskou a elektrickou vestavěnou troubou, digestoří, nový rozvod elektřiny a vody, nové umyvadlo a pákové baterie).

Byt se nachází ve 4. (posledním) patře panel domu, bez výtahu. Na patře 2 bytové jednotky, k bytu náleží lodžie, 2 vestavěné úložné skříně na chodbě a sklepní kóje.

Dům se nachází v klidném prostředí, v okolí zeleň, parkování před domem. Dům je zateplený a má vlastní plynové vytápění.V bytě možnost připojení na UPC. Výše poplatků hradila spotřebu za 2 dospělé osoby + 2 malé děti. Byt je nezařízený, nově vymalovaný (vybílený) a k dispozici od února 2015.

Telefon: 728 638 411 (volat 9-18h), 732 189 778 (volat 16-18h).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu359284
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha52
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.