Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 17 m² bez realitkytřída Svornosti, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký kraj

Určeno ke spolubydlení
třída Svornosti, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký krajVybaveno
Měsíční nájemné4 000 Kč


Pronajmeme samostatný neprůchozí pokoj ve vybaveném 3-pokojovém bytě v 7. patře panelového domu na třídě Svornosti. Pokoj je orientován na východ a má krásný výhled na město. Ke společnému užívání je kuchyň, WC a koupelna. V bytě se nachází lednička, pračka, mikrovlnná trouba, žehlička a nádobí v kuchyni. Pokoj je vybaven nábytkem včetně pohodlné postele (letiště), skříně, regálu s policemi, 2 křesly a psacím stolem se židlí.

Byt se nachází v těsné blízkosti obchodního domu Timpo, kde je samoobsluha, restaurace, fitcentrum a další služby. V těsné blízkosti je autobusové spojení do centra i na nádraží (linky 16, 19 atd. - zastávky Kmochova, Foerstrova), dále tramvaj (linky 7, 2 - zastávka Pražská, U kovárny).

Preferujeme pohodového spolubydlícího nebo spolubydlící - studujícího či pracujícího ideálně ve věku 18 - 35 let. Nekuřáka (v bytě se nekouří) a bez domácích zvířat. Preferujeme zájemce, kteří stojí o dlouhodobější podnájem.

Cena pokoje je 4000Kč měsíčně včetně energií a připojení na internet (wifi). Nastěhování je možné od 1. 7. 2017. Prohlídky bytu jsou možné po předchozí domluvě – volejte nebo pište na číslo 737814796 nebo na email nika@email.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu359582
Dispozice3+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
Užitná plocha17
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.