Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyJaroslava Švehly, Praha - Zbraslav

Jaroslava Švehly, Praha - ZbraslavGaráž
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmu nadstandartní střešní byt ve 3. patře viladomu lokality Sluneční město v Praze 5 – Zbraslavi

Užitná plocha 60 m2 + terasa 15m2. Rok výstavby 2006, výborný stav. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s WC a předsíně. K bytu náleží kryté parkovací stání v suterénu viladomu a sklepní komora s bezpečnostním zámkem (i pro jízdní kola). V domě je též kočárkárna.

Vlastní byt je vybaven dřevěnou parketovou podlahou, střešní trámy jsou částečně viditelné. Kuchyňská linka obsahuje vestavnou ledničku, sklokeramickou desku, výsuvnou digestoř, troubu a myčku. Dále je kuchyň vybavena mikrovlnou troubou a varnou konvicí. V koupelně je keramický sprchový kout se skleněnou zástěnou, umyvadlo, závěsné WC a teleskopický sušák. Byt je nezařízen, pouze na předsíni velká šatní skříň, věšák a botník. Byt je energeticky úsporný, střešní okna jsou zasklena trojsklem. Byt je vybaven bezpečnostním zařízením. Z bytu je krásný výhled na horní Zbraslav. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu, z blízké stanice autobusu je dojezdný čas k metru Smíchovské nádraží do 15 min. V okolí nástup na cyklostezky podél Berounky i Vltavy.

Prosím žádné kontakty od realitních kanceláří.

Přihlášení el. energie přímo nájemníkem. Vhodné pro 1-2 osoby bez domácích zvířat. Nekuřácký byt. Byt je k dispozici ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu360176
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
Užitná plocha60
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.