Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyHarrachov - Harrachov, Liberecký kraj

Harrachov - Harrachov, Liberecký krajVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronajmu pěkný apartmán 1+kk (30m2) v menším apartmánovém domě v Harrachově, Nový Svět. Dům byl postavený před 10 lety. Apartmán je vhodný pro trvalé bydlení i pro rekreační pobyty. Obývací pokoj s kuchyňským koutem (kuchyň včetně běžných kuchyňských spotřebičů) má 23m2, podlaha je dřevěná, koupelna je vybavená sprchovým koutem (3,5m2) a v předsíni (3,9m2) je velká vestavěná skříň. K apartmánu patří terasa (3,5m2) s krásným výhledem na Sachrův kopec. Topení a ohřev vody je centrální pro celý dům (plynová kotelna v suterénu domu). Apartmán je vybavený, k dispozici je parkovací stání a menší prostora pro uložení lyží/kola.

V místě jsou skvělé podmínky pro sportovní vyžití (sjezdové lyžování, běžky, horská kola i pěší túry v Krkonoších a v Jizerských horách na jejich české i polské straně), dobrá občasná vybavenost (ochody, restaurace) a dobré dopravní spojení (autobus, vlak).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu360346
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.