Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 96 m² bez realitkyRabštejnská, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj

Rabštejnská, Plzeň - Bolevec, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 823 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji nově moderně zrekonstruovaný byt 4+1 s lodžií v Plzni Bolevci, Rabštejnská ulice. Prostorný byt, v osobním vlastnictví, o celkové výměře 92 m2 +balkon 4 m2 se nachází v 3. patře revitalizovaného panelového domu s výtahem. Dům prošel celkovou revitalizací (plastová okna, nová fasáda, nový výtah, nové vstupní prostory) v roce 2014, ener. nár. B.

Byt tvoří prostorná předsíň s vestavěnými skříněmi na míru, zděné jádro se samostatnou prostornou koupelnou (dvojumyvadlo, vana, podlahové vytápění), samostatným závěsným WC, šatna (s vestavěnými skříněmi na míru), kuchyně s moderní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči (lednice, elektrická horkovzdušná trouba, plynový sporák, myčka, mikrovlnná trouba), obývací pokoj a další tři samotné prostorné neprůchozí pokoje. K bytové jednotce náleží sklepní kóje.

Byt je po kompletní celkové rekonstrukci (v hodnotě 580tis. Kč) – štukové omítky (vč. stropů), zděné jádro - prostorná koupelna s dvojumyvadlem a podlahovým topením – samostatné wc, plovoucí podlahy/dlažba, nové zárubně a dveře, nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, vestavěné skříně a další. Při rekonstrukci použity jen kvalitní a značkové materiály (Laufen, Grohe, Geberit, Bosch atd.)

Jedná se o bydlení s výbornou občanskou vybaveností. Z bytu je pěkný výhled do přírody. V blízkosti je les, škola, obchod, školka, pošta, lékař, dobře dostupné od zastávek MHD. Bezproblémové parkování díky dvěma velkým parkovištím přímo před domem.

Cena: 2.290.000,- za nemovitost (vč. právního servisu).

Ihned k nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu360700
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha96
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.