Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyBašteckého, Praha - Stodůlky

Bašteckého, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+kk o velikosti cca 46 m2 v lokalitě Praha 5, Bašteckého ul.s veškerou občanskou vybaveností a s pěkným výhledem na Prokopské údolí.

Byt je částečně zařízen - kuchyňská linka a lednička s mrazákem, velká vestavěná skříň v předsíni vč.velkoplošného zrcadla, zděná koupelna s vanou a toaleta jsou odděleny (v obou místnostech je položena dlažba) nová plastová okna (3 skla) vybavená žaluziemi.

Výborná dostupnost do centra (25 min.metrem) i na letiště a D1, ve vzdálenosti do 200 m od domu zastávka bus, ve vzd. do 300 m 2 nákupní centra (Lidl, Billa,Albert) a myčka vozidel, do 1km Galerie Nové Butovice, ZŠ i MŠ, zdravotní středisko, pošta i bankomat. Blízká lokalita přírodní rezervace Prokop.údolí ideální pro kolo, brusle i běh a procházky.

Nájemné: 11 000 Kč + 2 600 Kč (v nájmu nejsou zahrnuty zálohy na elektřinu). Požadují kauci ve výši dvojnásobku nájemného.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu361573
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha46
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.