Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 86 m² bez realitkyU Sluncové, Praha - Karlín

U Sluncové, Praha - KarlínVybaveno
Cena6 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 354 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Výrazná sleva z 6 900 000 na 6 450 000!

Moderní luxusní byt s terasou a výhledem na místní golfové hřiště, tenisové kurty a do dalekého okolí včetně Pražského hradu, situovaný v 8. patře nedávno postavené „Sluneční věže“ s recepcí, výtahy a podzemním parkováním. Předností developerského projektu Sun Tower je kromě jeho vzhledu i poklidné situování v oblasti Pražského Karlína, kde získáte vše na dosah ruky, od občanské vybavenosti, přes dopravní dostupnost až po dostatek zeleně. Jen pár minut chůze od apartmánu naleznete stanici metra Invalidovna. Do centra Prahy se tak dopravíte během deseti minut.

Jedinečný developerský projekt Sun Tower, alias Sluneční věž, je moderní výškovoou budovou, která má 21 podlaží. Uvnitř se vám nabízí možnost luxusního a novodobého bydlení. Až 30 apartmánů, jež mají celoplošné prosklení s hliníkovými slunolamy, ztělesňuje novodobou architekturu a návrhářství.

Výjimečná konstrukce zajišťuje prosvětlenost a přináší zajímavý panoramatický výhled na Prahu (včetně Pražského Hradu).

Byt tvoří 1 ložnice s výhledem do zeleně, prostorný obývací pokoj s celoprosklenou stěnou a plně vybavenou kuchyní, posuvnými dveřmi oddělená pracovna (případně druhá ložnice), koupelna se sprchovým koutem, toaleta a vstupní chodba. Terasa je přístupná z obývacího pokoje a z pracovny.

K vybavení patří vytápěná dlažba (přírodní kámen) v celém prostoru, bezpečnostní vstupní dveře, žaluzie, alarm, domácí vrátný. Vstup do budovy je na čip. V kupní ceně (včetně DPH) je zahrnuto jedno podzemní parkovací stání, sklep a veškerý nábytek a vybavení apartmánu uvedené na fotografiich. Interiér 77,8 m2, terasa 9,1 m2, sklep 3,4 m2.

Celkové měsiční poplatky za byt: 3993KČ.

MOŽNOST PŘENECHÁNÍ BANKOVNÍHO ÚVĚRU U RAIFFEISEN BANKY S VÝHODNOU (AKTUÁLNÍ) ÚROKOVOU SAZBOU (2,29%) k 1. 4.15 zbývá cca 3 200 000 KČ. V PŘÍPADĚ PŘEPSÁNÍ ÚVĚRU MOŽNOST SLEVY NA PRODEJNÍ CENU BYTU.

Developerem provedena klientská změna přemístění rozvodů kuchyňského koutu do obývaku. Místo kuchyně byla vytvořena pracovna (pokoj pro hosta s samostatným přístupem na terasu) oddělaná od obývaku ne sádrokartonovou příčkou, ale z důvodu celého proskleného obývaku a designu prosklenou posouvací stěnou. Chci Vas upozornit, že byt vypadá sice vizuálně, prakticky a podle podlahové plochy jako 3+kk, ale kolaudovaný je jako 2+kk.

Prosím kontaktovat jen vážné zájemce (které mají buď svoje finance nebo obstarane finance z banky) o koupě bytu. Zvědavci, které chtějí ztrácet svůj a můj čas zbytečnými prohlídkami prosím mě neobtěžovat. Děkuju za pochopení.

Nejsem realitka. Majitel.

Stylish flat with a terrace providing views of a nearby golf course, tennis courts and far surroundings including the Prague Castle, on the 8th floor of the recently built "Sun Tower" residence - a modern building with a lift, reception and underground parking. Located in a quiet part of Prague 8 with quick connections to the city center, a few blocks from Invalidovna metro station.

The interior features one bedroom with green views, a spacious living room with a fully fitted open plan kitchen, study / second bedroom separated by sliding doors, bathroom with shower, guest toilet, and entry hall. The terrace is accessible from the living room and the study.

Heated natural stone tiles throughout, security entry door, blinds, alarm, audio entry phone, chip entry to the building. Garage parking space,cellar and all furniture and equipment at photos included in the purchase price(VAT included).

Dynamically developing part of Karlín with easy access to downtown, good amenities and a wide range of sports activities nearby. In the vicinity there is a supermarket, nursery and primary school plus several fitness centers, a golf course, tennis courts, and a sports hall.

Interior 77,8 m2, 9,1 m2 terrace, cellar 3,4 m2.

Montly charges total: 3993 CZK.

OPPORTUNITY TO RENEW THE RAIFFAISEN BANK LOAN AT YOU WITH FAVORABLE (ACTUAL) INTEREST RATES (2,29%). Loan-to-1.4.15. approximately 3 200 000 CZK. In this case it's possible to make DISCOUNT for appartment price.

The developer made a client change displacement distributions kitchen into the living room. Instead of kitchen was made a workroom (guest room with separate access to the terrace).The workroom is seppareted with no plasterboard partition, but because of the whole glazed lounge is glazed sash wall design. I want to warn you that the appartment looks visually, practically and according to the floor area as a 3 + kk, but approved as 2 + kk.

Direct owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu362017
Dispozice3+kk
Podlaží8
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha86
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.