Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyJana Přibíka, Praha - Vysočany

Jana Přibíka, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 200 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Prosvětlený byt 3+kk s pěkným výhledem, jižně orientovaný, se dvěma pokoji, kde každý má vlastní koupelnu a záchod. Velký prosklený obývací pokoj spojený s kuchyní, ze kterého vstoupíte na velkou rohovou terasu. Součástí bytu je chodbička se záchodem a úklidovou místností. Vlastní Wi-Fi v ceně nájmu. Byt se nachází v residenčním projektu Dvůr nad Rokytkou. Pár kroků a jste na cyklostezce, která vede kolem říčky Rokytka, a kde se nachází fitness stezka a fitness louka. Před bytem je dětské hřiště.Možnost parkování v objektu, který je střežený.

Lightsome flat 3 + kitchen corner with an amazing view, south-facing, with two rooms (each room has its own bathroom with toilet). Large glassed-in living room with kitchen. Large corner terrase. Part of the flat is a corridor where you can find another toilet and cleaning room. Own Wi-Fi is included in the rent. The flat is situated in the residential project Dvůr nad Rokytkou. Few steps and you are on the leisure time road for cycling and in-line skating. Alongside of this road you find small river Rokytka and beautiful nature as well as popular fitness path and fitness field. In front of the flat is a playground for children. You can park the car directly infront of the house in the street inside the residence (the whole residence is protected by security agency.)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu362086
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.