Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 85 m² bez realitkySvětova, Praha - Libeň

Světova, Praha - Libeň
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 993 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji nový, prakticky řešený byt 3kk v kompletně zrekonstruovaném novorenesančním domě s výtahem ve Světově ulici. Obytná plocha bytu je 79,7m2, k bytu náleží balkon (2,7 m2) a komora (2,5m2), která se nachází na chodbě přímo naproti bytu. Výška stropů v bytě je 3,4m, 2 ložnice jsou situované do klidného vnitrobloku, obývací pokoj s kuchyňským koutem a balkonem do vedlejší ulice Světova.V bytě je plně vybavená koupelna s podlahovým topením a přípravou na pračku, oddělené WC, v celém bytě včetně šatny je masivní dubová podlaha (tmavě kouřový kartáčovaný dub), v obývacím pokoji příprava na kuchyňskou linku.

V nejbližším okolí bytu je kompletní občanská vybavenost. Poloha domu zajišťuje výbornou dopravní dostupnost, nachází se v blízkosti metra B, několika tramvajových linek a autobusového nádraží Palmovka. V okolí domu se nachází několik parků, cyklostezka, fitness centrum, Sokol, fotbalové a volejbalové hřiště, Divadlo pod Palmovkou, Libeňský zámeček, centrum Nová Palmovka ...

Předpis měsíčních plateb 3 482 Kč, zálohy na elektrickou energii 1 200 Kč

We sell new, practical 3kk apartment in a completely renovated neo-Renaissance building with elevator in Světova street. Apartment size is 79.7 square meters with the balcony (2.7 m2) and the chamber (2.5 m2) located in the hallway directly opposite the apartment. Ceiling height is 3.4 meters in the apartment, 2 bedrooms are situated in a quiet courtyard, living room with kitchenette and balcony facing the side street Světova.The apartment has a fully equipped bathroom with floor heating and has operational readiness for washing machine, separate WC, throughout the apartment, including dressing room is a massive oak floor (dark smoked brushed oak), in the living room preparing for the kitchen.

In the immediate vicinity of the apartment is complete amenities. Location of the house provides excellent transportation access, is located near the metro, several tram lines and bus station Palmovka. The house is located near several parks, cycling, fitness center, Sokol, football and volleyball, Palmovka Theatre, Chateau Libeň, New Palmovka center ... Prescription monthly payments 3482 CZK advances on the electricity 1200 CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu362369
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha85
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.