Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 115 m² bez realitkyNa Jarolímce, Chýně - Chýně, Středočeský kraj

Na Jarolímce, Chýně - Chýně, Středočeský krajMHD 5 minut pěšky • Parkování • Terasa 16 m²
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč
+ Poplatky za energie1 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Nabízím ideální polovinu hezkého dvojdomu s dispozicí 4+kk. Užitná plocha je 115 m2. U domu je terasa s pergolou o velikosti 16 m2 a dvě parkovací stání a zahrada o velikosti 370 m2. Dům byl postaven před 8 lety, je nízkoenergetický a nachází se v klidné části města Chýně, Praha - západ, necelých 7 km od metra (linka B) Zličín v Praze. Mezinárodní německá škola je vzdálena pouze 11 km a japonská škola na Praze 6 je vzdálena 9 km. V přízemí se nachází obývací místnost (s krbovými kamny), ze které je přístup na terasu a zahradu. Na zahradě je velký zahradní domek. Dále pak plně vybavená kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a WC, komora, schodiště a vstupní chodba. V 1. patře jsou tři samostatné pokoje, prostorná koupelna s vanou a dvěma umyvadly. V jedné ložnici je velká šatní skříň. Pračku je možné umístit v dolní nebo horní koupelně. V domě jsou plovoucí podlahy nebo dlažba. Vytápění a ohřev vody je elektrické. Odvoz odpadu a internet si bude hradit nájemce svému dodavateli. Odkládací prostory jsou pod schodištěm v malé místnosti nebo na půdě. V docházkové vzdálenosti je obchod BILLA, lékárna a nová škola pro 1.-9. Stupeň. Nákupní a zábavní centrum Metropole Zličín je autem 7 min, letiště 12 min a centrum Prahy 20 min. Autobus je v místě a jede na Zličín k metru cca 12 min. Do centra Prahy je možné jet i vlakem, za cca 40-50 min. Dům je ideálním řešením pro ty, kteří ocení hezký a útulný dům, v klidném prostředí pro rodiny s dětmi, v těsné blízkosti Prahy. Volné od 1.4.2024. RK prosím nevolat.

Recently built two stories half of a duplex house. With 3 bedrooms, 2 bathrooms, total 115m2 living area. The house has a terrace of 16 m2, two parking spaces and a nice and large garden of 370m2. The house is energy-efficient and is located in a quiet village Chýně, Prague - West, just 7 km from the station (line B) Zličín in Prague. German international school is 11 km away and Japanesse school is 9 km away. On the ground floor there is a living room (with fire stove) connected with access to the terrace and the garden. Furthermore, a fully equipped kitchen (incl. oven, microwave, dishwasher, cooktop, refrigerator), bathroom with shower and toilet, stairs and hallway. On the first floor there are three bedrooms, spacious bathroom with tub and two sinks. The washing machine can be placed in the lower or upper bathroom. Flooring is a wood and tiles. There is an internet connection and TV. Heating is electric. Storage space under the stairs or in a room under the roof. There is a shop BILLA in village, a huge shopping and entertainment mall Metropole Zličín is 7 minutes by car, 12 minutes to the airport and 20 minutes to city center, public transportation is available. The city center can be also achieved by train within 40 min. The house is ideal for those who appreciate a newly built, nice and cozy house in a quiet environment for families with children, near Prague. Electricity will be transferred to the tenant, water is paid in advance according to the number of people.

Available on 25th August 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu362993
Dispozice4+kk
Plocha pozemku370
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha115
Dostupné od1. 4. 2024
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníElektrické
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 16 m²
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDChýně, Háje
🚶 495 m (6 min)
PoštaChýně
🚶 728 m (9 min)
Obchodpotraviny
🚶 672 m (8 min)
BankaKomerční banka
🚘 4 987 m (8 min)
RestauraceU veselého kuchaře
🚶 662 m (8 min)
Lékárna
🚘 3 343 m (5 min)
Škola
🚶 167 m (2 min)
Mateřská školaMinisvět u Krtečka
🚶 240 m (3 min)
Sportoviště
🚶 154 m (2 min)
Hřiště
🚶 106 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.