Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 115 m² bez realitkyKarla IV., Ústí nad Labem - Střekov, Ústecký kraj

Karla IV., Ústí nad Labem - Střekov, Ústecký krajVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby6 800 Kč


Nabízím k pronájmu velmi luxusní byt o rozloze 115m2 s dispozicemi 3+kk ve 3.NP v Rezidenci Střekov v Ústí nad Labem. Jedná se pravděpodobně o nejlepší možné bydlení, které v ÚL najdete. Každá místnost je velmi prostorná.

V bytě jsou nová plastová okna a kvalitní vinylové podlahy. V koupelně a dalším WC je velkoformátová bílá dlažba ve vysokém lesku. V koupelně je pisoár, wc s bidetovým sedátkem, další klasický bidet, dvě umyvadla, dvě LED zrcadla, velký sprchový kout, vana, dva žebříkové radiátory a dva stropní reproduktory spárovatelné s telefonem pro bezdrátový přenos.

V bytě luxusní nová bílá lesklá kuchyň v nejvyšším možném standardu, kuchyň je dělána na míru s vybavením jako: mikrovlnná trouba, trouba, indukční deska, lednice, mrazák, myčka. Vše vestavěné. Pořizovací cena 250tis Kč.

V obývacím pokoji, ložnici i koupelně je zaveden audiosystém (7.1., 7.0, a 2.0) za 200tis Kč, dále dvě LED LCD TV 60" a 55", dva AV receivery, blu-ray přehrávač - vše v ceně nájmu. V celém bytě ethernetové rozvody, všude přepěťové zásuvky.

Vše nové a ve 100% stavu!

Rezidence Střekov je uzavřený a bezpečný objekt. Vchod na klíč, vjezd na elektrický dálkový ovladač. Videotelefon v bytě s kamerovým systémem po celé vnější části objektu. Možnost využití sauny a tělocvičny v ceně nájmu. K bytu patří jedno parkovací stání v objektu a jedna sklepní kóje 6m2.

Hledáme seriózní, slušné a dlouhodobé nájemníky (min. 1 rok). Vratná kauce 50tis Kč. Nájemné splatné jeden měsíc dopředu ke 20. dni v měsíci předcházejícího.

V poplatcích je zahrnuto vše: vytápění, elektřina, voda, internet a TV od O2 20/2Mbps.

K dispozici IHNED!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu363553
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha115
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.