Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 719 m² bez realitkyNa Polníku, Jirny - Jirny, Středočeský kraj

Na Polníku, Jirny - Jirny, Středočeský kraj
Cena1 941 300 Kč

Tato nemovitost již od 8 808 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prodám slunný stavební pozemek o výměře 719 m2 za 1 941 300 Kč a druhý o výměře 685 m2 za 1 849 500 Kč v obci Nové Jirny. Možný prodej i obou sousedících pozemků dohromady. Pozemek se nachází v původní zástavbě, v krásném prostředí v blízkosti Klánovického lesa. Předností je výborná dopravní dostupnost – za 12 minut se dostanete autem na metro Černý Most, autobusem (zastávka je 200 metrů od pozemku) trvá cesta 23 minut. Za 10 minut se autem dostanete na vlakovou zastávku Praha Klánovice a odtud jste vlakem v centru (Masarykovo nádraží) za 21 minut.

Příjezd je po obecní zpevněné komunikaci. Sousední domy (pouze ze dvou stran) jsou v dostatečné vzdálenosti - je zde vítané soukromí.

Elektřina je zavedena na pozemek, plyn, voda a kanalizace jsou na hranici pozemku.

Veškerá občanská vybavenost (škola, školka, pošta, zdravotní centrum) jsou v místě. Stejně tak i nákupní možnosti, které jsou navíc v nejširší nabídce v blízkém nákupním centru Černý Most. Rozsáhlé možnosti pro volný čas nabízí nejbližší okolí - Klánovický les ve vzdálenosti 400 metrů od pozemku, cyklostezky, značené turistické stezky, fotbalová hřiště, tenisové kurty, několik golfových hřišť v okolí - Černý most, Mstětice, Stará Boleslav). Jeden kilometr od pozemku se nachází velmi pěkné, moderní koupaliště.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu366282
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha719
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.