Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 2+kk • 39 m² bez realitkyHolandská, Praha - Vršovice

Holandská, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Velikost: cca 39 m2 (14 m2 + 21 m2 místnosti, 2,3 m2 sociální zařízení a 2 m2 chodba).

Členění: 2 samostatné místnosti, každá uzavíratelná, spojovací chodba, samostatné sociální zařízení - WC, umyvadlo, sprchový kout, zařízení pro ohřev teplé vody. Vše pod uzavřením.

Popis: Jedná se o jednu polovinu polosuterénního podlaží bytového domu, které tvoří 2 místnosti, každá se samostatným vstupem, přilehlé sociální zařízení a

spojovací chodba. Od zbylé části podlaží je celý prostor oddělen uzamykatelnými protipožárními dveřmi. Dům je postaven v mírném svahu, místnosti jsou proto ze strany ulice cca 3/4 pod úrovní terénu, z dvorní strany je místnost zhruba 1m pod úrovní terénu. Obě místnosti mají okno a jsou dobře větratelné. Na oknech jsou osazené mříže z venkovní strany. Celý dům prošel v r. 2003 rozsáhlou rekonstrukcí, jejíž součástí byla i opatření na odstranění zemní vlhkosti v suterénu domu, která byla počátkem ledna 2015 obnovena. U domu je malá zahrádka. Nebytové prostory jsou v dobrém stavu. V místnosti do ulice je ve zdi provedena příprava na případné dobudování kuchyňského koutu (připravená instalace vody a odpadu). Podlahy - keramická dlažba. Vytápění elektrickými akumulačními kamny, každá místnost samostatně. Nebytové prostory jsou dostatečně světlé, místnost do dvora slunečná, s výhledem do zahrady. Dům je z počátku 20. století, tomu odpovídá stavební dispozice prostor v domě i jeho atmosféra. Nebytové prostory mají samostatné elektrické hodiny, v domě je provedena instalace kabelové televize (UPS), domofon. Nebytové prostory byly užívány jako kancelář projektanta. Nebytové prostory jsou vymalované, uklizené a připravené k pronájmu.

Okolí: Dům, ve kterém se nebytové prostory nachází, je umístěn v klidné čtvrti, v blízkosti obchodního a správního centra Prahy 10, je dobře dostupný MHD. V okolí je možnost parkování. Dopravní dostupnost do centra je dobrá.

Omezení: Zásahy do vnitřních omítek jen po dohodě s majiteli - v místnostech jsou provedeny sanační omítky od podlahy až do stropu.

Cena: 7 500,- Kč/měsíc + poplatky. Poplatky samostatně dle vlastní spotřeby: elektřina, odpad – živnost obci. Společné služby za dům: vodné a stočné, úklid domu, společná elektřina v domě - cca 500,- Kč na osobu/měsíc.

Kauce: 1 měsíční nájem, tedy 7 500,- Kč.

Doba pronájmu: 1 rok, s možností prodloužení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu366407
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha39
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.