Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyDoktora Zikmunda Wintra, Praha - Bubeneč

Doktora Zikmunda Wintra, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné14 800 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce2 Kč


Zrekonstruovaný ZAŘÍZENÝ byt v Bubenči, koupelna kompletně zrekonstruovaná 10/2014, vzdálený 7 min chůze od metra Hradčanská i Dejvická, klidná ulice, obchody, park a kavárny za rohem na Puškinově náměstí, 4 linky tramvaje a busy na Vítězném nám. Výborné spojení na letiště. Upravený dvůr v zeleni. K bytu patří sklep. Bezpečnostní mříž u vstupních dveří. Lednička, pračka, myčka, sporák, žehlicí prkno, žehlička vysoké skříně, pohovka, postele, úložný prostor v bytě. Zvýšené přízemí. Internet UPC. Možné nastěhování od 1.2. 2020.

A reconstructed flat, the bathroom was completely reconstructed Oct/2014, remoted 7 min by walk from the underground stations Dejvicka and Hradcanska, calm street, shops, parks Stromovka very close, 4 lines of trams and various bus lines stops in the vicinity on Vitezne square. A green maintained yard. A private cellar. Safety bars protects the main door. Frigde, washing machine, dishwasher, stove, ironing stand, hight to ceiling wardrobe, a sofa, beds, store space in the flat. Possible to enter the flat on February 1st, 2020.

Reconstructed flat with an excellent location of calm street in Bubenec, Prague 6, 7 min walk from underground station Hradcanska, the same distance from Dejvicka, restaurants and cafes all around, 4 trams and many buses 7 min walk. Green courtyard. Fridge, washing machine, big bed, stove, sofa, huge wardrobe, dishwasher. storage space inside the flat. A cellar. Internet by UPC. Possible to move in from 1st August. Good connection to the airport.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu369036
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.