Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 9 m² bez realitkyTreglova, Praha - Hlubočepy

Určeno ke spolubydlení
Treglova, Praha - HlubočepyVybaveno
Měsíční nájemné3 900 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


SAMOSTATNÝ ZAŘÍZENÝ POKOJÍČEK ZA DOBROU CENU! DOPORUČUJEME!! Jen 15 min do centra na Anděl, přímý tram na Václavák. Pokojíček je malý, ale KOMPLETNĚ ZAŘÍZEN: internet, nábytek, plně vybavená nová kuchyň, TV(kabelovka 30 kanálů), hodně úložného prostoru, pračka. Hned u domu Albert a Billa, posilovna, park, poliklinika. POPLATKY 1 000 Kč. Cenově přijatelné bydlení se vším vybavením! Doporučujeme!

SMALL SINGLE ROOM WITH TV! GOOD PRICE. RECCOMMENDED!! Room is small but fully equipped: internet, digital TV (30 channels), furniture, new equipped kitchen, washing machine, spacious wardrobes. Great connection to Prague center-tram at the house, only 15 minutes to Andel, a direct tram to Wenceslas Square. Close to supermarket, clinic, fitness, park. UTILITIES 1 000 CZK. Full equipment for reasonable price. Recommended !!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu370727
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha9
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.