Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyLetohradská, Praha - Holešovice

Letohradská, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby650 Kč


V pěkné a žádané lokalitě na Praze 7 - Letná nabízíme k dlouhodobému pronájmu cihlový byt o velikosti 2+1 s průchozími pokoji a s výhledem do vnitrobloku, který se nachází ve 2. patře bez výtahu. Byt se sestává ze tří velkých místností, kuchyně, obýváku a ložnice, samostatného wc a koupelny s vanou. Byt byl v roce 2013 kompletně rekonstruován a má bezpečnostní dveře. V kuchyni je kuchyňská linka s elektr. troubou a el. sporákem, výsuvná digestoř, velké množství úložného prostoru, pračka a podlahové topení, v obývacím pokoji a ložnici jsou dřevěné parkety, manželská postel, 3x šatní skříň, psací stůl a komoda. Krásná koupelna s vanou, vytápěnou podlahou, etážové topení v koupelně i na wc a skříňky s úložným prostorem. Parkování je možné přímo ve vnitrobloku. Výborná dopravní dostupnost do centra, zastávka tram. Kamenická 3 minuty chůze, Strossmayerovo nám. 5 min. chůze, veškerá občanská vybavenost. Vhodné pro pár. K nastěhování od 11.04.2015. Plyn a energie cca 2.000,- Kč se převádějí na nájemce.

Long-term rental of a very bright and sunny flat (2+1), 63 m2. It lies on a second floor (without an elevator), the flat was completely renovated recently. Underfloor heating in the kitchen and the bathroom, toilet is separate. Partially furnished: containing a double bed, wardrobes, fully furnished kitchen. Electric oven, washing machine included.

The flat is available from the 11th of April 2015, the deposit is 12,000 Czk

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu371193
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.