Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 95 m² bez realitkyGrafická, Praha - Smíchov

Rezervováno
Grafická, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


PRO VELKÝ ZÁJEM BOHUŽEL NEBYLO V NAŠÍCH SILÁCH VŠEM ODPOVĚDĚT, DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Pronajmeme byt v ulici Grafická od února 2020. Upřednostňujeme nájemce minimálně na dva roky a víc.

Byt se nachází v těsné blízkosti parků Sacre Coeur a Kinského zahrady s dobrou dostupností na Anděl, v blízkosti zastávky tramvaje Bertamka, nebo autobusu Holečková.

Jedná se o podkrovní světlý byt, interiér tvoří plně vybavená kuchyň, obývací pokoj s ateliérovým oknem, 2 samostatné ložnice orientované do dvora, koupelna vybavená vanou wc, umyvadlem a otevřená vstupní hala s vestavěnou šatní skříní. Byt má komoru s možností připojení pračky.

Kuchyň je vybavena myčkou, varnou deskou, vestavěnou lednicí s mrazákem, elektrickou troubou a digestoří.

V obývacím pokoji je nástěnná police pod tv, a posuvný policový systém, opticky předělující pracovnu od obývacího pokoje. V jednom pokoji je vestavěny pracovní stůl.

Standard: Dřevěné masivní prakety, stěrka pandomo, bezpečnostní vstupní dveře, úložné prostory, žaluzie, stínící roleta, klimatizace, telefóní zásuvka, plynový kotel.

Plyn a elektřina se hradí zvlášť (přepis na nájemce). Záloha na vodu, úklid společných prostor a elektřina ve společných prostorech vychází 1200,- měsíčně / na tři osoby. Tato suma bude vyúčtována dle skutečné spotřeby, případný přeplatek bude vrácen.

V ulici jsou parkovací zóny.

The attic flat on the 4. floor situated close to the park Sacre Coeur, Kinsky garden an Anděl with commercial and entertainment center Nový Smíchov.

Interior includes a fully equipped kitchen opens to the living room, 2 bedrooms, hall with built-in wardrobes, 1 bathroom / WC, sink and bathtub/ and utility room.

Equipment: kitchen /built-in refrigerator, dishwasher, electric oven, electric hob/, Hala /built-in wardrobes/, bathrooms/cabinet with mirror/ tv shelf, air-conditioned, 1 telephone lines and gas boiler. Floor: wooden parquet, pandomo. Wall: pandomo, glass mosaic.

Garfická has a parking zone.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu373335
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2020
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let
Plocha95
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.