Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 1 m² bez realitkyStehlíkova, Slaný - Slaný, Středočeský kraj

Stehlíkova, Slaný - Slaný, Středočeský kraj
Měsíční nájemné1 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč


Pronajmeme různé prostory vhodné k administrativní či obchodní činnosti. Dále nabízíme objekty vhodné jako sklady či dílny. Vše v uzavřeném areálu v širším centru města Slaného v ulici Stehlíkova. Areál je uzavřen a je zajištěna noční ostraha. Objekt prošel celkovou rekonstrukcí. V areálu jsou dostupné rozvody datové sítě a existuje možnost zřízení telefonní přípojky (včetně ISDN/ADSL). Výhodou je velká plocha dvora, který lze využít k manipulaci se zbožím či pro parkování vlastních či zákaznických automobilů. V současnosti je areál využívaný několika nájemci. Pronajímatel zajišťuje komplexní servis – údržbu, úklid, nakládání s odpadem, stavební úpravy a ostrahu.

K dispozici je několik prostor vhodných jako kanceláře. Některé jsou propojené. Výměry od 15 do 60 metrů čtverečních. Podlaha je tvořena dlažbou. Několik místností je klimatizovaných. Dále jsou k dispozici volné skladovací prostory s různými možnostmi včetně temperování. Ty lze využít jako sklady, případně dílny nebo garáže.

Na ploše dvora je možno pronajmout parkovací stání pro osobní i nákladní vozy.

Disponujeme také volnými prostory v průmyslové zóně na severním okraji Slaného. V logisticko-průmyslovém areálu Slaný Sever Park nabízíme skladovací služby a pronájem kanceláří. Budovy byly dokončeny v roce 2014, k dispozici jsou veškeré nezbytné sítě. Do areálu je přivedena optická linka, kanceláře jsou vybaveny datovými rozvody, klimatizací. Zázemí doplňuje moderně vybavená kuchyňka a sprcha.

Administrativní budova je zabezpečena elektronickým přístupovým systémem, zabezpečovacím zařízením, kamerovým systémem a nepřetržitou ostrahou bezpečnostní agenturou.

detailnější nabídku najdete na webu www.komercni-prostory-slany.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu373724
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru1
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.