Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 987 m² bez realitkyHlavní, Březí - Březí u Říčan, Středočeský kraj

Hlavní, Březí - Březí u Říčan, Středočeský kraj
Cena3 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 479 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


NEMÁME ZÁJEM BÝT KONTAKTOVÁNI REALITNÍMI KANCELÁŘEMI.

Nabízíme čtyřpodlažní prvorepublikovou vilu v obci Březí, Říčany, okres Praha východ na pozemku o celkové výměře 987 m2. Nutná rekonstrukce celého objektu.

Vila je podsklepena a má tři nadzemní patra s centrálním schodištěm. V každém patře je jedna samostatná bytová jednotka. Celková zastavěná plocha je 126 m2 a užitná plocha včetně sklepa je 356 m2. Pozemek je mírně svažitý s orientací na východ, zahradou o výměře 755 m2 a příjezdovou komunikací o výměře 106 m2. Příjezdová komunikace je společná i pro ostatní 3 pozemky podél příjezdu. Do domu je zavedena elektřina, možnost napojení na kanalizaci a plyn. Vila není obývána a je potřeba kompletní rekonstrukce této zajímavé nemovitosti. Budova je podsklepená s 2 nadzemními podlažími a podkrovní částí. Svislé konstrukce jsou zděné, střecha dřevěná se šablonami, klempířské práce jsou provedeny z pozinkovaného plechu a okna dřevěná zdvojená. Obec Březí je malebná rekreační obec v těsném sousedství lukrativních Říčan s velmi dobrou dopravní dostupností do centra Prahy. Pravidelné autobusové spoje jezdí k Metru Praha Depo Hostivař. Je možné využít i vlakové spojení z Říčan nebo z Prahy Kolovrat. V obci je nová prodejna potravin, knihovna, obecní úřad, hospůdka a nově zbudované dětské hřiště. Kompletní občanská vybavenost je ve 3 km vzdálených Říčanech, škola, školka, nemocnice, supermarkety, sportovní střediska, bazén. Z obce je bezproblémové spojení MHD do Prahy. Ve vedlejší obci se nachází prestižní gymnázium a základní škola Open Gate.

Daň z převodu nemovitosti uhradí rovným dílem prodávající a kupující.

Cena: 3.550.000,- Kč

Email: llosticka@aml-czech.cz

Chúng tôi bán biêt thự bốn tầng ở làng Brezi, Říčany huyện Praha-vychod trên

tổng diện tích đất 662 m2.

Mô tả bất động sản:

Tầng hầm và biêt thự có ba tầng trên mặt đất với một cầu thang trung tâm. Trên mỗi tầng là một khu nhà ở độc lập. Tổng diện tích xây dựng là 126 m2 và diện tích sử dụng bao gồm cả tầng hầm là 356 m2. Khu đất hơi dốc hướng về phía đông, Khu vực sân vườn là 755 m2, và một con đường tiếp cận với diện tích 106 m2. Con đường được đi chung với ba mảnh đất. Ngôi nhà đã được nối điện, có thể nối được tới hệ thống thoát nước và khí đốt. Biệt thự này không có người sinh sống và cần thiết phải sửa chữa toàn bộ. Tòa nhà có một tầng hầm với hai tầng trên và một phần gác mái, được xây dựng bằng gạch, gỗ mái nhà bằng gỗ nguyên bản. Đường ống dẫn nước được mạ kẽm kim loại tấm và cửa sổ bằng gỗ. Làng Brezi là một ngôi làng nghỉ mát đẹp như tranh vẽ với các liên kết giao thông tốt đến trung tâm Praha. Một dịch vụ xe buýt thường xuyên chạy đến Praha Metro Depo Hostivar. Nó cũng có thể kết nối từ Říčany hoặc Praha Kolovrat. Có một cửa hàng tạp hóa mới, thư viện, ủy ban, một quán rượu và một sân chơi mới được xây dựng. Toàn bộ dân sinh sống xung quanh 3km ở Říčany, có trường học, nhà trẻ, bệnh viện, siêu thị, trung tâm thể thao, hồ bơi. Từ ngôi làng có thể đi phương tiện giao thông công cộng liền mạch đến Praha. Trong làng bên cạnh có một trường truyên và trường tiểu học Open Gate.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu375105
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha987
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.